hotel Lux **
15,00 EUR
375,00 CZK
Slovensko, hotel Lux **, Červená Veža 5, 921 01 Piešťany-Banka
hotel Lux **
Krajina: Slovensko
Kraj: Trnavský
Okres: Piešťany
Mesto / obec: Piešťany
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 115
Ponuka objektu:
Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie Reštaurácia Coffee break Wifi

Hotel LUX sa nachádza v svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany, kam za zdravím prichádzajú ľudia z celého sveta, v príjemnom a tichom prostredí, len 5 minút od centra mesta.

 

 

 

Hotel Lux poskytuje ubytovanie v dvojlôžkových izbách s balkónom a vlastným sociálnym zariadením (kúpeľňa s WC). Väčšina izieb má i možnosť prístelky. Hosťom je k dispozícii spoločenská miestnosť s TV a biliardom. V hoteli sa nachádzajú i školiace a rokovacie miestnosti. Stravovanie je možné formou raňajok alebo polpenzie. Cez deň si možno posedieť nielen v reštaurácii, ale aj v kaviarni. V letných mesiacoch si možno opekať a grilovať v exteriérových priestoroch hotela. V prípade záujmu sú návštevníkom k dispozícii i masáže.

 


 

 

Stravovanie hostí zabezpečuje príjemná hotelová reštaurácia s 66 miestami, ktorá ponúka stravovanie formou polpenzie alebo plnej penzie. Chutný alkoholický či nealkoholický nápoj si môžete vychutnať tiež v dennom bare s kaviarňou.

 

 

 

 
Pre usporiadanie menších školení máme k dispozícii spoločensku miestnosť, ktorú v prípade potreby vybavíme potrebnou audio-vizuálnou technikou a zabezpečíme i občerstvenie pre účastníkov.

 

 

 

Hotel nedisponuje vlastným wellness centrom, no v blízkosti hotela, cca 300 metrov, sa nachádzajú tri kúpaliská (dva termálne) s takouto ponukou.
 
 

 

Neponúkame špecializované teambuildingové aktivity, no okolie ponúka široké možnosti pešej turistiky, cykloturistiky, návštevu okolitých kúpalísk v oblasti Sĺňava.
Hostia môžu využiť svoj pobyt a objednať si našim prostredníctvom ambulantnú kúpeľnú liečbu v piešťanských kúpeľoch. 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Lux **
   adresa: Červená Veža 5 - Banka, 921 01 Piešťany
   telefón: +421 33 772 48 33
   mobil: +421 905 499 689
   fax: +421 33 772 48 33
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotellux.eu
   gps: 48°34´46.899" x 17°50´20.286"
   fb:  

 

No reviews for house
Please past text to modal