hotel Tatra ****
89,00 EUR
2.225,00 CZK
Slovensko, hotel Tatra, nám.1.mája 5, 811 06 Bratislava
hotel Tatra ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Bratislavský
Okres: Bratislava I
Mesto / obec: Bratislava
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 114
Ponuka objektu:
Bezbariérový prístup Konferencie Klimatizácia Reštaurácia Coffee break Audiovizuálna technika Wifi Ubytovanie
Hotel s tradíciou, ktorý ponúka svoje služby už od roku 1930. Hotel Tatra sa pýši vyše osemdesiat ročnou históriou, stovkami spokojných hostí, vysokokvalifikovaným personálom a atraktívnou polohou v centre hlavného mesta.
 

 

 

 

 
Hotel Tatra ponúka svojim hosťom 200 komfortných izieb - 58 jednolôžkových, 134 dvojlôžkových izieb a 8 luxusných apartmánov. K dispozícii sú aj tri izby špeciálne upravené pre hendikepované osoby. Bezbariérový prístup je možný do všetkých hotelových priestorov. Vďaka profesionálnemu prístupu, exkluzívnym ubytovacím a kongresovým priestorom sa Hotel Tatra etabloval medzi špičku ubytovacích zariadení v Bratislave.
Izby sú vybavené sociálnym zariadením, telefónom, minibarom, TV+SAT a detektorom požiaru.Možnosť ubytovania s domácim zvieratkom.
Hotel Tatra ponúka svojim hosťom možnosť parkovania na uzatvorenom hotelovom parkovisku - cena 18 eur/ deň
 

 


 

 

V našej reštaurácii Stará Bratislava pre Vás pravidelne pripravujeme výber sezónnych jedál z tých najkvalitnejších surovín, ktoré sledujú moderné trendy v gastronómii. Reštaurácia je kombinovaná so štýlovou kaviarňou, ktorá je ako stvorená na príjemné posedenie s priateľmi pri pohári iskrivého vína či na obchodné stretnutia pri šálke výbornej kávy. Na svoje si u nás prídu aj milovníci cigár a cigariet, ktoré môžu spokojne vychutnať v útulnej fajčiarskej časti kaviarne.
 
 
 

 

 

Okrem kvalitných ubytovacích a reštauračných služieb, má Hotel Tatra k dispozícii priestory so špičkovým technickým vybavením. Sú ideálnym miestom na organizovanie Vašich kongresov, seminárov, konferencií, rokovaní, spoločenských či pracovných stretnutí  podujatí. V ponuke sú väčšie i menšie priestory s rôznou kapacitou účastníkov. V závislosti od požiadaviek klienta ich vieme variabilne prispôsobiť a vytvoriť priestor až pre 350 hostí. Na organizovanie kultúrno-spoločenských eventov a svadieb je obzvlášť vhodný aj priestor našej reštaurácie.
Priestory sú bezbariérové a klimatizované.
 
Technické vybavenie kongresových priestorov:
 
ozvučenie
premietacie plátno
prenosné mikrofóny
dataprojektor
tlmočnícke kabínky a rečnícky pult
Wi-Fi pripojenie
 

 

 

 

 
 
Hotel nedisponuje vlastným wellness centrom.

 

 
Hotel Tatra neponúka špecializované teambuildingy, no keďže sa objekt nachádza v centre Bratislavy, okolie ponúka množstvo turistických a kultúrnych atrakcií, ktoré sú zaujímavé pre každého návštevníka Bratislavy. 
 
 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov hotel Tatra ****
   adresa: nám.1.mája 5, 811 06 Bratislava - Staré Mesto
   telefón: +421 2 592 72 105
   mobil: +421 902 664 208
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hoteltatra.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/Hotel-Tatra--287516234460/

 

No reviews for house
Please past text to modal