hotel Magnólia ****
69,00 EUR
1.725,00 CZK
Slovensko, hotel Magnólia, Nálepkova 1, 921 01 Piešťany
hotel Magnólia ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Trnavský
Okres: Piešťany
Mesto / obec: Piešťany
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 113
Ponuka objektu:
Wellness Bazén Sauna Vírivka Masáže Coffee break Konferencie Audiovizuálna technika Wifi Teambuilding Ubytovanie Klimatizácia Bezbariérový prístup Reštaurácia
Hotel Magnólia s príjemnou atmosférou a všestrannou starostlivosťou o hostí sa nachádza v centre svetoznámeho kúpeľného mesta Piešťany.
 

 

 

 

Hotel s kapacitou 123 izieb patrí medzi najväčšie hotely v Piešťanoch a je tým správnym miestom, na ktorom nájdete všetko pre príjemne strávený pobyt v nádhernom kúpeľnom meste. 
Izby sú vkusne zariadené, vybavené sociálnym zariadením, TV+SAT, telefónom, minibarom, trezorom a k dispozícii je i WIFI pripojenie k internetu.. Niektoré z nich sú klimatizované.
Hotel disponuje dvomi moderne zariadenými imobilnými izbami pre 2 osoby, ktoré sú vybavené vyvýšeným lôžkom a nábytkom prispôsobeným pre imobilných hosti. V týchto izbách sa nachádza bezbariérová kúpeľňa. 
Hostia môžu parkovať na hotelovom parkovisku, ktoré disponuje kapacitou 40 parkovacích miest.
 

 


 

 

V príjemnom prostredí reštaurácie spojenej s kaviarňou s kapacitou 120 miest Vám ponúkame jedlá medzinárodnej kuchyne, široký sortiment alkoholických a nealkoholických nápojov, výbornú kávu a čerstvé domáce koláčiky. Jedlá z čerstvých surovín sú vždy pripravené s profesionálnym prístupom kuchára.
Priestory reštaurácie sú vhodným miestom na posedenie s obchodnými partnermi či na príjemne strávené chvíle s rodinou a priateľmi.
V rámci pobytových balíkov je hosťom poskytované stravovanie formou polpenzie, ktorá pozostáva z raňajok a večere formou bufetových stolov.
Pre našich detských hostí je možné pripraviť špeciálne detské menu.
Hotelová reštaurácia ponúka možnosť doobjednať si stravovanie formou plnej penzie za príplatok.
V letných mesiacoch je súčasťou reštaurácie letná terasa, kde si môžete vychutnať nielen naše špeciality, ale i okolie nášho kúpeľného mesta.
 
 

 

 

Hotel Magnólia Vám ponúka priestory veľkej kongresovej sály a dvoch salónikov, ktoré sú ideálne pre usporiadanie kongresov, školení, seminárov a iných obchodných či spoločenských akcií. Spojením reštaurácie a kongresových priestorov dokážeme usporiadať podujatie až pre 300 osôb.
Ponúkame Vám tiež prenájom širokého rozsahu prezentačnej a ozvučovacej techniky a tiež profesionálne cateringové služby, ktoré prispôsobíme na mieru Vašim požiadavkám. 
 
Technické vybavenie kongresových priestorov:
 
- ozvučenie
- premietacie plátno
- prenosné mikrofóny
- dataprojektor
- flipchart + fixy
- parket
- rečnícky pult
- Wi-Fi pripojenie v celom hoteli
 

 

 

 

 
Wellness centrum hotela Magnólia je vhodné miesto pre hotelových hostí, ktorí si po namáhavom dni potrebujú oddýchnuť. Hotel Magnólia Vám ponúka jedinečné relaxačné procedúry, ktoré oceníte najmä po úspešnom rokovaní alebo kongrese. Na regeneráciu síl môžete využiť masáž, rôzne druhy sáun a množstvo ďalších relaxačných procedúr.
 
Relaxačné procedúry:
 
Bazén (5 m x 10 m)
Infra sauna, Fínska sauna, Parná sauna
Masáže (klasická, medová, lymfodrenážna, čokoládová)
Zábaly (škoricový, čokoládový, rašelinový)
Masáž chodidiel, masáž chrbtice

 

 
Piešťany a okolie sú vhodným miestom na regeneráciu a oddych i vďaka svetoznámym kúpeľom.
Pre záujemcov sú tu i možnosti športové : golf, tenis, motokáry, cykloturistika a vodné lyžovanie.
V spolupráci s cestovnou agentúrou IVCO TRAVEL, ktorá sa nachádza oproti hotelu Magnólia ponúkame výlety so sprievodcom za kultúrou a poznávaním autobusmi, minibusmi či osobnými autami. 
 
 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov hotel Magnólia ****
   adresa: Nálepkova 1, 921 01 Piešťany
   telefón: +421 33 324 31 22
   mobil:  
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelmagnolia.sk
   gps: 48.587447° x 17.836978°
   fb: www.facebook.com/hotelmagnolia/

 

No reviews for house
Please past text to modal