hotel Rozálka ***
45,00 EUR
1.125,00 CZK
Slovensko, hotel Rozálka, Rozálka 9, 902 01 Pezinok
hotel Rozálka ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Bratislavský
Okres: Pezinok
Mesto / obec: Pezinok
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 112
Ponuka objektu:
Teambuilding Reštaurácia Coffee break Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie
Počas Vášho pobytu v Pezinku využite komfortné a útulné ubytovanie v hoteli Rozálka. Pokojné a tiché prostredie pod vinicami mimo ruchu mesta je zárukou Vášho pokojného spánku.
 

 

 

 

 
Hotel Rozálka ponúka ubytovanie v troch samostatných budovách pre 133 osôb v jednolôžkových a dvojlôžkových izbách, v rodinnej izbe, v apartmánoch s terasou, či výhľadom na jazdecký parkúr.
K vybaveniu izieb patrí káblová TV s plochou obrazovkou, pripojenie na internet, telefón, kúpeľna s WC, sprchovacím kútom a toaletnými potrebami. Na väčšinu izieb je môžné umiestniť prístelku.
Vášho štvornohého miláčika ubytujeme za príplatok.
Cez voľný čas si môžete u nás zahrať biliard, stolný tenis, tenis, futbal alebo volejbal či basketbal na multifunkčnom ihrisku, šach, zajazdiť si na koni alebo požičať si bicykle.
 

 


 

 

Dominantou hlavnej budovy hotela Rozálka je štýlová reštaurácia s terasou. Priestranná reštauracia má kapacitu 80 osôb a terasa s výhľadom na jazdecký parkúr 100 osôb.
Jedálny lístok reštaurácie Rozálka ponúka sezónne špeciality, ľahké a chutné jedlá pripravované našim skúseným tímom kuchárov. Samozrejmosťou ponuky je výber zo širokej škály kvalitných vín, teplých a studených  nápojov.
Zároveň ponúkame fullservice catering od malých rodinných osláv až po eventy pre niekoľko stoviek hostí, veľké spoločenské a firemné eventy, súkromné party, plesy, bankety, špeciálne a tematické eventy a akcie akéhokoľvek zamerania.
Vedľa slnečnej terasy sa nachádza detské ihrisko s preliezkami, pieskoviskom a mini ZOO.
 
 
 

 

 

Hotel Rozálka má k dispozícii komplex kongresových priestorov s moderne vybavenou sálou, salónikom, lobby barom, krytou terasou a vlastnou didaktickou technikou, umiestnenou na prízemí hotelovej budovy. Tieto priestory sú vhodné pre Vašu rodinnú, firemnú či inú spoločenskú akciu.
Klimatizované sály sú kompletne pokryté wi-fi pripojením, majú k dispozícii plána, fliptcharty, dataprojektory, mikrofóny. Podľa požiadaviek klienta externe zabezpečíme ozvučenie a svetelnú projekciu, tlmočnícke zariadenia alebo obľúbenú videokonferenciu.
 
Viac informácií, ako aj možnosti usporiadania jednotlivých miestností nájdete na našom webe.
 

 

 

 

 
 
Hotel nedisponuje vlastným wellness centrom.

 

 
Hotel Rozálka v jazdeckom areáli je ideálnou voľbou na aktívny oddych. Okrem rekreačnej jazdy na koni a jazdeckých kurzov pre začiatočníkov i pokročilých Rozálka ponúka na športové vyžitie tenisový kurt, multifunkčné ihrisko vhodné na tenis, volejbal, basketbal, futbal. Nádherné okolie areálu, ktoré tvoria kopce, vinice a rybník môžte objavovať, aj v prípade, že nie ste aktívny jazdec.
Areál obklopujú turistické chodníky, prípadne si môžte v areáli požičať bicykle. Pre deti je k dispozícií detská lúka s preliezkami a hojdačkami, detská mini ZOO. V hlavnej budove hotela vedľa rececie je k dispozícii billiard. Vo vedľajšej budove pavilónu je k dispozícii ping pongový stôl.  Prostredníctvom nášho externého partnera Vám zabezpečíme firemný teambuilding, na ktorý nezabudnete !
 
 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov hotel Rozálka ***
   adresa: Rozálka 9, 902 01 Pezinok
   telefón: +421 33 242 00 20
   mobil: +421 903 410 233
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotel.rozalka.sk
   gps: 48.220482° x 17.423090°
   fb: www.facebook.com/Hotel-Rozalkaˇˇˇ-518269891612187/

 

No reviews for house
Please past text to modal