Wellness hotel Relax ***
28,00 EUR
700,00 CZK
Slovensko, Wellness hotel Relax, Slnečné jazerá-Sever 2572, 903 01 Senec
Wellness hotel Relax ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Bratislavský
Okres: Senec
Mesto / obec: Senec
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 110
Ponuka objektu:
Sauna Vírivka Masáže Coffee break Konferencie Wifi Teambuilding Audiovizuálna technika Klimatizácia Ubytovanie Reštaurácia Wellness Bazén
Wellness Hotel RELAX *** sa nachádza priamo na brehu Slnečných jazier – sever v Senci. Svojim situovaním a symbiózou pokoja vodnej hladiny vytvára klientom komfort kľudu a relaxu.
 

 

 

 

 
Hotel Relax poskytuje komfortné ubytovanie v 33 dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky, dvoch malých apartmánoch a v jednom apartmáne Lux s klimatizáciou. Súčasťou každej izby je LCD televízor so satelitným HD príjmom, fénom, samostatná kúpeľňa a WC.
Ubytovaní hostia môžu využívať súkromnú hotelovú pláž, vysokorýchlostné WIFI pripojenie na internet vo vybraných priestoroch, vonkajší bazén i vlastné uzatvorené parkovisko.
Celý interiér hotela je nefajčiarsky.
 

 


 

 

Mimo leta neposkytujeme stravovanie – iba raňajky.
Prípadný záujem o stravovanie je možné riešiť externou formou.
Letná terasa s výhľadom na Slnečné jazerá je vhodná na príjemné posedenie pri miešanom nápoji, či voňavej káve a múčniku s priateľmi.
 
 
 

 

 

Konferenčné priestory Hotela Relax poskytujú variabilitu usporiadania sedenia s kapacitou od 12 do 100 osôb.
Technická vybavenosť klimatizovaných konferenčných miestností zaručuje vysokú úroveň pre realizáciu firemných školení, workshopov a seminárov.
Priestory sú vhodné na realizovanie školení, porád a menších firemných akcií. Výhodou je prirodzené denné svetlo s možnosťou zatemnenia. Miestnosti sú plne klimatizované, samozrejmosťou je WiFi. Plátno, flipchart, fixky a papier sú v cene prenájmu miestností.

 

 

 

Vitálny svet je miestom, kde telo a duša nachádzajú prirodzenúj rovnováhu. Je to miesto, kde príjemná architektúra 6 – tich rôznych sáun jaskynnými, rímskymi, slovanskými a ďalšími interiérmi, vonné esencie /aromaterapia/, relaxačná hudba /muzikoterapia/, vodné osvieženie /hydroterapia/ a oddychová časť – tepidárium, sú zárukou dokonalého oddychu.
Návšteva wellness centra by mala byť pre každého hosťa skutočným zážitkom. Preto je nevyhnutné rešpektovať právo všetkých klientov na ich súkromie a pokoj. Tak nám pomôžete vytvoriť harmonické prostredie vhodné pre relax a oddych.

 

 

Hotel priamo neponúka špecializované teambuildingové akcie, no v jeho okolí sa nachádza množstvo atrakcií na to určených.
 
Letné aktivity - turistika a cykloturistika, vyhliadkové lety, jazda na koni, zorbing, strelnica, paintball,golf, aquapark Senec
Zimné aktivity - lyžovanie, snowboarding, korčuľovanie
 
 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Wellness hotel Relax ***
   adresa: Slnečné jazerá - Sever 2572, 903 01 Senec
   telefón:  
   mobil: +421 911 092 704
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelrelax.sk
   gps: 48.220482° x 17.423090°
   fb: www.facebook.com/Wellnes-Hotel-Relax-137860713337486/

 

No reviews for house
Please past text to modal