penzión Gardoš
10,00 EUR
250,00 CZK
Slovensko, penzión Gardoš, Biela voda 1212/13, 060 01 Kežmarok
penzión Gardoš
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Kežmarok
Mesto / obec: Kežmarok
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 109
Ponuka objektu:
Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie Reštaurácia Coffee break Wifi
Penzión Gardoš je postavený v tichej oblasti na okraji historického mesta Kežmarok, ktoré leží a rozhraní niekoľkých národných parkov ako Vysoké Tatry, Pieninský národný park a Slovenský raj.
 

 

 

 

 

 
Penzión Gardoš vám ponúka komfortné izby ktoré sa nachádzajú na troch podlažiach penziónu. Na nultom podlaží nájdeme dve dvojlôžkové izby spolu so spoločnou kuchyňou a terasou s výhľadom na altánok a dvor. Prvé podlažie sa skladá z jednej trojlôžkovej izby a dvoch dvojlôžkových izieb na druhom najvyššom podlaží nájdeme apartmán ktorý disponuje vlastnou kuchynkou a sociálnym zariadením, na tomto poschodí nájdeme aj dvojlôžkovú izbu. Pre všetky ponúkané izby je k dispozícií: parkovanie pri objekte využitie komplet zariadenej kuchyne, elektrická energia, voda ,krb, gril, náradie, hojdačka, slnečníky, spoločenské hry, wifi.


 


 

 

V penzióne Gardoš je možne sa stravovať individuálne, na to slúži spoločná kuchyňa je kompletne zariadená, v apartmáne nájdeme vybavený kuchynský kút. Stravovanie ponúkame aj v Kežmarskej reštaurácií v ktorej ponúkame raňajky (3 €), polpenziu (8 €) alebo plnú penziu (11 €) pre našich ubytovaných hosti. Okrem tejto možnosti stravovania môžete reštauráciu využiť každý deň od 10:00 hod od 22:00 hod okrem prijemnej atmosféry si môžete vybrať jedlo zo stáleho menu alebo môžete využiť stravovanie formou obedového menu.
 
 

 

 

V priestoroch spoločenskej miestnosti/jedálne je možné organizovanie menších školení (do 20 osôb).
V prípade požiadavky pre väčší počet je po dohode možnosť usporiadania v našej neďaleko stojacej Kežmarskej reštaurácii.
V Kežmarskej reštaurácii zabezpečujeme pohostenie i pre väčšie turistické skupiny, firemné posedenia, rodinné oslavy i iné spoločenské udalosti.
• Hlavná jedáleň (36 miest, prízemie).
• 1.salónik (14 miest, prízemie) ponúka dostatočné súkromie a diskrétnosť.
• 2.salónik (48 miest, poschodie) je ideálny na spoločenské posedenia.
Na požiadanie zabezpečíme audio-vizuálnu techniku a občerstvenie.

 

 

 

Penzión nedisponuje vlastným wellness centrom.

 

 

Objekt neponúka špecializované teambuildingové aktivity, no v jeho okolí je množstvo športových a turistických možností.
 
 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión Gardoš
   adresa: Biela voda 1212/13, 060 01 Kežmarok
   telefón:  
   mobil: +421 904 547 667
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.penziongardos.sk
   gps: 49.1474° x 20.4293°
   fb: www.facebook.com/ubytovaniekezmarok/

 

No reviews for house
Please past text to modal