penzión Motýľ
26,00 EUR
650,00 CZK
Slovensko, penzión Motýľ, Liptovská Teplá 442, 034 83
penzión Motýľ
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Ružomberok
Mesto / obec: Liptovská Teplá
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 100
Ponuka objektu:
Vírivka Sauna Coffee break Masáže Wifi Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Wellness

Penzion je situovaný na krásnom tichom mieste v Liptovskej Teplej, neďaleko Liptovskej Mary a je ideálnym miestom na kombináciu turistiky, lyžovania (Jasná, Malinô brdo) a relaxácie v termálnych aquaparkoch.

 

 

 

 

Ubytovaní budete v priestranných izbách s TV, kúpeľňou, WiFi a knižnicou. Všetky majú balkón, alebo veľkú terasu. Izby na prízemí majú priamy východ do záhrady s vlastným sedením. 
Penzion má 15 izieb, jeden apartmán s celkovou kapacitou 42 lôžok a 6 prístielkov.Pre vaše autá je pripravené monitorované bezplatné parkovisko. Pre deti je pri penzióne detské ihrisko.

 


 

 

Naša reštaurácia poskytuje našim hosťom raňajky, polopenziu a aj celodenné stravovanie.V jedálnom lístku nájdete tradičné jedlá, špeciality, ale aj výborné pizze.
 
 

 

 

poločenské priestory na uskutočnenie školení, firemných akcií a ďalších rodinných, či spoločenských udalostí majú kapacitu 100 osôb a môžu byť v jednej, alebo 2 miestnostiach oddelených pevnou stenou + paravánom (50 + 20 miest).Počas školení pre vás radi zabezpečíme i občerstvenie.
 
 
 
 

 

 

Naše nové wellness rozšírilo ponuku služieb o zastrešený a vykurovaný bazén s proti prúdom, otvorený od apríla do novembra. Využívať môžete fínsku saunu s možnosťou prepnutia na parnú a tiež infra saunu s najkvalitnejšími žiaričmi. Po saunovaní relaxujeme v jacuzzi (vírivke). V týchto nových priestoroch ponúkame aj profesionálne masáže a oddychovú a relaxačnú miestnosť.

 

 
 
Objekt neponúka špecializované teambuildingové aktivity, no v jeho okolí je množstvo športových a turistických možností.
Požičať si môžete crossové bicykle, alebo kolobežky pre dospelých. Samozrejme,môžete uprednostniť prechádzky a túry po atraktívnom okolí. Oproti sú Nízke Tatry, z boku Západné Tatry a za chrbtom Chočské vrchy. 
Na výber sú TOP lyžiarske strediská 
v Ružomberku, v Jasnej, v Roháčoch a na Kubínskej holi. Vleky sú aj v okolitých dedinách – Lúčky, Turík a Kalameny – 5 minút.
Relaxáciu tela i ducha môžete mať počas celého roka i v termálnych aquaparkoch Bešeňová, Tatralandia alebo Kúpele Lúčky.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión Motýľ
   adresa: Liptovská Teplá 442, 034 83
   telefón:  
   mobil: +421 905 833 069
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.penzionmotyl.sk 
   gps:  
   fb: www.facebook.com/Penzión-Motýľ-165745943464321/

 

No reviews for house
Please past text to modal