penzión Zlatý jeleň ***
39,00 EUR
975,00 CZK
Slovensko, Bankov 7, 040 01 Košice
penzión Zlatý jeleň ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Košický
Okres: Košice
Mesto / obec: Košice
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 7
Ponuka objektu:
Masáže Konferencie Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Bezbariérový prístup Coffee break Wellness Wifi Sauna

Penzión Zlatý jeleň sa nachdáza v Košiciach, v rekreačnej oblasti Bankov,obklopený pohoriami Čierna hora a Slovenské rudohorie.
 

 

 

 

 

Penzión ponúka ubytovanie s kapacitou 21 lôžok v dvoj a trojlôžkových izbách a v dvoch rodinných apartmánoch s kapacitou 2-5 lôžok. Každá izba má kúpeľňu, toaletu, pripojenie na internet, LCD televízor, telefón, minibar, trezor i klimatizáciu. Izby sú nefajčiarske. Pre fajčiarov máme k dispozícii krásny altánok pred penziónom. Samozrejmosťou je bezplatné parkovisko strážené kamerovým systémom.

 


 


Penzión disponuje vlastnou reštauráciou a je vhodný a využívaný i na svadby a iné rodinné, či spoločenské akcie.Naša pivničná reštaurácia  je pohodlným priestorom pre menšie svadby do 40 osôb, pričom je dostatočný priestor na tanec. Vytvorená klenba reštaurácie, ako aj rohový krb dodáva romantickú intímnu atmosféru miestnosti. Tanečný parket je osvetlený moderným disco osvetlením.

 

 

 

Súčasťou penziónu je konferenčná miestnosť pre 50 osôb, ktorá je ideálnym miestom na usporiadanie školení a konferencií.

 

 

 

Zregenerujte sa telesne i duševne pri bazéne alebo v bazéne s  hĺbkou 1,40m. Najmodernejšia aquatechnika zabezpečuje dokonalú kvalitu vody.
Vynikajúce osvieženie poskytne aj ranné plávanie v bazéne alebo osvieženie počas horúceho dňa.Naša fínska sauna so sprchou a relaxačnou posteľou s maximálnou kapacitou pre 4 osoby,  Vám zabezpečí príjemnú regeneráciu pre telo aj dušu, vďaka vonným olejom, počúvaním relaxačnej hudby a atmosfére samotnej sauny.

 

 

Penzión neponúka špecializované teambuildingové aktivity v jeho priestoroch.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión Zlatý jeleň ***
   adresa: Bankov 7, 040 01 Košice
   telefón:  
   mobil: +421 918 510 686
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: http://www.zlaty-jelen.sk
   gps: 48°44´47" x 21°12´26"
   fb: www.facebook.com/zlatyjelen/

 

No reviews for house
Please past text to modal