penzión Chata Pieniny ***
35,00 EUR
875,00 CZK
Slovensko, chata Pieniny, Lesnica 147, 065 33
penzión Chata Pieniny ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Stará Ľubovňa
Mesto / obec: Lesnica
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 89
Ponuka objektu:
Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Wellness Fitness Sauna Coffee break Masáže Wifi Konferencie

Penzión Chata Pieniny - klenot Pieninského národného parku, s neobyčajnými možnosťami športového využitia, ubytovania, spoznávania gorálského kulinárského umenia a bohatých goralských tradícií.

 

 

 

 

Vynovená a zrekonštruovaná Chata Pieniny ponúka 38 dvojlôžkových izieb s vlastnou kúpeľňou, toaletou, televízorom a WiFi pripojením na internet. Každá izba má možnosť pridania dvoch prísteliek. Okrem toho je k dispozícii Goralský apartmán s dvomi spálňami a obývacou izbou, ktorá je vybavená gaučom.
K dispozícii sú vám služby recepcie s nepretržitou prevádzkou, spoločný salónik, darčekový obchod a iné obchody. Počas pobytu môžete využívať úschovňu lyží a požičovňu lyžiarskeho vybavenia.
Bezplatné parkovanie je zabezpečené pri chate.

 


 

 

Okrem pestrých ubytovacích možností a klasického stravovania chata ponúka rôzne pikniky v prírode vrátane ochutnávky rôznych špecialít ako údené pstruhy, pečenie jahňaciny, grilovanie pri ohni, pravý goralský guláš a pod. Na spestrenie hrá po celú dobu pravá goralská muzika.

 

 

 

K dispozícii sú dve miestnosti s kompletným audio-vizuálnym vybavením. Samozrejmosťou je pre účastníkov poskytnutie občerstvenia, alebo celodenné stravovanie.
 
 

 

 

Chata má vlastné wellness s vnútorným bazénom, saunami (fínska, infra, bylinková a soľná) a ochladzovacím bazénom. Dopriať si môžete aj masáž. K areálu chaty patrí tenisový kurt a ihrisko pre plážový volejbal. 

 

 
Chata sa nachádza priamo v centre národného parku a je východiskovým bodom pre príjemné prechádzky a túry alebo cyklotúry po okolí. Turisti ocenia krásy okolitej prírody, možnosť absolvovať obľúbený výstup na Tri koruny alebo Sokolicu. 
Najznámejšou atrakciou je splav Dunajca na drevenej plti alebo rafting. Pár minút od chaty je aj turistický prechod do Poľska, a v blízkom kúpeľnom meste Szczawnica na  návštevníkov čakajú ďalšie atrakcie ako bobová dráha, či lanovka na vrch Pálenica či možnosť ochutnať v miestnych reštauráciách aj špeciality poľskej kuchyne.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión Chata Pieniny ***
   adresa: Lesnica 147, 065 33
   telefón: +421 52 439 75 30
   mobil: +421 919 298 900
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.chatapieniny.sk
   gps: 49.412502 x 20.457379
   fb: www.facebook.com/Chata-Pieniny-1458318440850752/

 

No reviews for house
Please past text to modal