apartmány Pinus
80,00 EUR
2.000,00 CZK
Slovensko, apartmány Pinus, Horná Lehota 812, 976 81 Horná Lehota
apartmány Pinus
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Brezno
Mesto / obec: Horná Lehota
Typ objektu: Apartmány
ID objektu: 704
Ponuka objektu:
Ubytovanie Bezbariérový prístup Teambuilding Wifi Audiovizuálna technika
Apartmány Pinus sú situované na okraji obce Horná Lehota, v časti Tále, v okrese Brezno a v ich blízkosti sa v zime nachádzajú tri lyžiarske strediská vzdialené len niekoľko kilometrov. 
 

 

 

Apartmány Pinus ponúkajú svojim hosťom ubytovanie v piatich apartmánových domčekoch, pričom každý dom tvoria tri apartmány so samostatnými vchodmi, takže môžu byť prenajímané i jednotlivo, ale taktiež aj apartmánový domček ako celok pre rodiny, partie, firmy či iné skupiny ľudí.
Apartmány na prízemí a na poschodí majú rovnaké vybavenie, a to dve dvojlôžkové spálne s vlastnou kúpeľňou s toaletou a vaňou alebo sprchovacím kútom. V jednej spálni sa navyše nachádza aj rozkladacia posteľ. V apartmánoch nájdete aj obývaciu miestnosť s gaučom, televízorom, krbom a plne vybavený kuchynský kút, kde si budete pripravovať vlastnú stravu. 
Apartmány na prízemí sú bezbariérové. 
V apartmánoch v podkroví sa nachádza jedna spálňa s manželskou posteľou a pohovkou pre dve deti, obývacia miestnosť s posedením, televízorom a kuchynským kútom a kúpeľňa s toaletou. 
Samozrejmosťou je pripojenie na sieť WiFi, vonkajší altánok s grilom a posedením, detské ihrisko a parkovanie priamo pri objekte.
 
Pred príchodom do domčekov je potrebné vyzdvihnúť kľúče na recepcii, ktorá sa nachádza v areáli Zrubov Bystrá na adrese Bystrá 124 !
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Apartmány disponujú plne vybavenými kuchynkami na prípravu a ohrev jedál.
 
 

 

 

Apartmánové domy nie sú vybavené a zariadené na konanie konferencií, školení, či workshopov.
 
 
 

 

 

Apartmány nedisponujú vlastnými wellness službami.
Oddýchnuť si hostia môžu v neďalekom Wellnes Hoteli Bystrá (1 km), ktorý ponúka nielen vodný, ale i saunový svet.
 
 

 

V lete sú apartmány dobrým východiskovým bodom k pešej turistike. V blízkosti sa totiž nachádzajú jednotlivé turistické chodníčky a početné cyklotursitické trasy rôznej náročnosti.
Návštevníci môžu zažiť nezabudnuteľnú jazdu Horehronskou Čiernohronskou železničkou.
Na Táloch (4 km) sa nachádza prvé 18-jamkové profesionálne golfové ihrisko na Slovensku "GRAY BEAR" s dobre vybudovanou infraštruktúrou na ploche viac ako 60 ha. V hoteli Stupka je k dispozícii golfová akadémia s cvičným greenom, s dvoma bunkrami a odpaliskami do siete. Akadémia slúži začiatočníkom, ale aj pokročilým ako golfový simulátor.
Okolie ponúka jazdu na koňoch v neďalekom Mýte pod Ďumbierom, splav Hrona s nástupnou stanicou v Nemeckej, hrad Slovenská Ľupča, či rôzne trate na cykloturistiku, hubárčenie. 
V Bystrej sa nachádza známa kvapľová jaskyňa - Bystrianska jaskyňa, ktorá patrí medzi typické puklinové jaskyne a len o pár kilometrov ďalej je tretia najdlhšia a štvrtá najhlbšia jaskyňa na Slovensku - Jaskyňa mŕtvych netopierov.

Apartmány Pinus sa nachádzajú v nádhernej scenérii Nízkych Tatier a sú situované v blízkosti hneď 3 lyžiarskych stredísk, a to Ski Tále, Ski Mýto pod Ďumbierom (autom 5 minút) a turistami vyhľadávaný Chopok vzdialený 7 km. K dispozícii máte aj lyžiarsky SKIBUS - na výber máte 45 kilometrov tratí, na ktoré Vás vyvezú moderné lanovky.
Každé zo stredísk ponúka komplexné služby pre lyžiarov, od požičovne lyžiarskych výstrojí až po školy lyžovania. Na svoje si teda prídu lyžiari, bežkári, skialpinisti, deti či dospelí.
 
 
 

 

   názov: chata Zázvor
   adresa: Horná Lehota 812, 976 81 
   telefón:  
   mobil: +421 910 922 218
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.pinus.sk
   gps: 48.859810° x 19.604265°
   fb: www.facebook.com/profile.php?id=100057148252421

 

No reviews for house
Please past text to modal