hotel Arena
80,00 EUR
2.000,00 CZK
Slovensko, hotel Arena, Kollárova 18, 917 01 Trnava
hotel Arena
Krajina: Slovensko
Kraj: Trnavský
Okres: Trnava
Mesto / obec: Trnava
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 619
Hotel Arena sa nachádza v Trnave a ponúka príjemné ubytovanie a v blízkosti štadióna a len 5 minút pešej chôdze od historického centra mesta.
 

 

 

 

Hotel Arena ponúka ubytovanie s kapacitou 18 štandardných dvojlôžkových izieb s možnosťou výberu dvoch samostatných lôžok, alebo manželskej postele. Všetky izby sú navrhnuté pre Vaše pohodlie, či už ste na pracovnej ceste, alebo na dovolenke. K dispozícii je priestranná kúpeľňa, pracovný stôl s TV, bezplatné pripojenie WiFi a minibar.
Okrem štandarných izieb hotel ponúka 3 apartmány s atraktívnym výhľadom na hraciu plochu štadióna a executive suite, určenú pre náročnejších klientov.
V hoteli sa nachádza Lobby bar s ponukou rôznych nápojov a pochutín a kaviareň. Hotel ponúka iba raňajky, ktoré sú v cene ubytovania.
K dispozícii je terasa, bezplatné Wi-Fi pripojenie k internetu a bezplatné parkovanie v areáli hotela. Zvieratá sú za príplatok povolené.
Hotel ponúka i možnosť usporiadania školení, meetingov, osláv, alebo promócií pre skupiny až do 50 osôb.
 
Z našich apartmánov, ktoré majú výhľad priamo na hraciu plochu štadióna, môžete sledovať zápasy, alebo koncerty z pohodlia obývacej izby. 
Hotel Arena je situovaný v rámci komplexu City Arena - nákupné centrum a City Arena - Štadión Antona Malatinského, v ktorom pre vás vieme zabezpečiť rôzne voľnočasové aktivity ako návštevu fitness centra, bowlingu, kina, reštaurácie alebo kaviarne.
Hotel sa nachádza 5 minút pešej chôdze od historického centra mesta Trnava, kde sa nachádza mnoho historických pamiatok, ako napríklad Katedrála Svätého Jána Krstitela, fortifikačný systém alebo Mestská veža.
 
 
 
 

   názov: hotel Arena 
   adresa: Kollárova 18, 917 01 Trnava
   telefón: +421 33 590 82 22
   mobil: +421 905 383 398
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotelarena.sk
   gps: 48.37268° x 17.591713°
   fb: www.facebook.com/hotelarenatrnava/

 

No reviews for house
Please past text to modal