penzión Villa Amélia
30,00 EUR
750,00 CZK
Slovensko, penzión Villa Amélia, Slnečná 564/3, 013 13 Rajecké Teplice
penzión Villa Amélia
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Žilina
Mesto / obec: Rajecké Teplice
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 398
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Coffee break Wifi Ubytovanie
Penzión Villa Amélia je situovaná v tichom a príjemnom prostredí, len na skok od centra kúpeľného mesta Rajecké Teplice a vyniká svojou domácou pohodou a rodinnou atmosférou.

 

 

Villa Amélia je situovaná v tichom a príjemnom prostredí a hostia z nej majú hostia krásny výhľad na okolitú prírodu a hory Rajeckej doliny. 
Penzión Villa Amélia v Rajeckých Tepliciach disponuje 9 pohodlne zariadenými izbami s celkovou kapacitou pre 21 osôb.
Z 9 izieb je šesť izieb je 2-lôžkových a tri izby 3-lôžkové. Každá izba má vlastnú kúpeľňu (toaleta, umývadlo, sprchovací kút), televízor a chladničku. V cene ubytovania su zahrnuté bohate raňajky formou teplého a studeného bufetu. V celom objekte je dostupné bezplatné WiFi pripojenie k internetu.
Počas horúcich letných dní Vás zaiste poteší možnosť posedenia na terase. 
Parkovanie vozidiel je zaistené priami pri ubytovaní. Objekt je nefajčiarsky !
 


 

 

Jedáleň pre hostí je súčásťou vybavenia vily. Raňajky pre hostí sú započítané v cene ubytovania. 
Na jedlo môžu zájsť ubytovaní hostia do reštaurácie, ktorá je vzdialená približne 250 m od penziónu.
 

 

 

 

Objekt ponúka i využitie jedálne/spoločenskej miestnosti, ktorá je vhodná na rôzne menšie oslavy, posedenia, školenia a podobné akcie.
Pohodlne sa v nej usadí cca 20 osôb.
V prípade požiadavky vieme zabezpečiť i catering.
 

 

 

 

Objekt nedsponuje vlastným wellness centrom. 
 

 

 
Príjemný odpočinok ponúka záhrada pri ville, kde počas horúcich letných dní Vás zaiste poteší možnosť posedenia na terase. 
V okolí mesta sú vytvorené veľmi dobré podmienky pre turistiku a cykloturistiku a v letných mesiacoch sa môžete vybrať na turistiku do okolitej prírody Rajeckej doliny, či na prechádzku mestom. Bicykle a vybavenie na cyklistiku ponúka požičovňa vo vzdialenosti cca 200 m od villy.
V meste Rajecké Teplice sa okrem kúpeľného areálu Aphrodite, ktorý využíva termálne pramene, nachádza aj termálne kúpalisko Laura. Našim hosťom vieme zabezpečiť zľavu od 5 % do 15 % na dvojhodinový, alebo celodenný vstup do bazénov Afrodite.
V okolitých obciach sa nachádza aj mnoho kultúrnych pamiatok. Unikátny je najväčší drevený pohyblivý betlehem na svete v Rajeckej Lesnej, ktorý zobrazuje všetky regióny Slovenska. V celom okolí sú dobré možnosti výletov na hrady, zámky, pohoria Malej Fatry a Strážske vrchy.
v zimných mesiacoch je zasa dobrá možnosť lyžovačky v neďalekých dedinách na lyžiarských svahoch Kunerad, Čičmany, alebo Rajecká Lesná. 
 
Pre hostí penziónu Villa Amélia vieme zariadiť veľa zliav v okolí i priamo v Rajeckých Tepliciach, a to od bowlingu, plávania, masáží, poprípade vieme doplniť zľavy a pozisťovať viac možností na základe konkrétnych požiadaviek.
 
 
 

 

   názov: Penzión Villa Amélia
   adresa: Slnečná 564/3, 013 13  Rajecké Teplice
   telefón:  
   mobil: +421 902 351 824
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.villaamelia.sk
   gps: 49.1261° x 18.6784°
   fb: www.facebook.com/villaameliarajecketeplice/

 

No reviews for house
Please past text to modal