penzión Barbakan
75,00 EUR
1.875,00 CZK
Slovensko, penzión Barbakan, Námestie SNP 37, 967 01 Kremnica
penzión Barbakan
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Žiar nad Hronom
Mesto / obec: Kremnica
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 373
Ponuka objektu:
Ubytovanie Teambuilding Wifi
Penzión Barbakan sa nachádza v Kremnici, malebnom mestečku s banskou históriou v zrekonštruovanom dome, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou.
 

 

 

K dispozícii máte 5 moderne vybavených apartmánov s celkovou kapacitou 22 lôžok. 
Všetky apartmány sú vybavené televízorom so satelitným pripojením, kompletne vybavenou kuchynku s jedálenským sedením a kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou.
Tri apartmány majú i spoločenskú miestnosť s pohovkou. 
Dva apartmány sú mezonetové a disponujú až dvomi spálňami a priestrannou spoločenskou miestnosťou s dvomi pohovkami, ktoré slúžia ako prístelka pre 3 osoby.
Samozrejmosťou je bezplatné WiFi pripojenie v celom penzióne. Pobyt so zvieratami nie je povolený.
Autá môžete zaparkovať na parkovisku pri budove, avšak parkovisko je platené (50 metrov od budovy sa nachádza aj verejné bezplatné parkovisko).


 

 

Stravovanie je individuálne. Všetky apartmány majú kuchynky, ktoré sú vybavené riadom, indukčnou doskou, rýchlovarnou kanvicou, mikrovlnkou, umývačkou riadu a dva aprtmány majú navyše elektrickú rúru.
V prízemných priestoroch sa nachádza kaviereň Malinová pani, ktorá poskytuje možnosť objednania sladkých, či slaných raňajok priamo na apartmán, alebo v priestoroch kaviarne.
Záujemcom o stravovanie v reštaurácii odporúčame návštevu Poľovníckej reštaurácie SILVANUS, nachádzajúcej sa cca 200m od penziónu.
 

 

 

 

Penzión nie je prispôsobený pre konanie školení, konferencií, či workshopov.
 

 

 

 

Objekt nedsponuje vlastným wellness centrom, no záujemcom o relax a wellness služby odporúčame návštevu Relax centra na Skalke (bowling, wellness, masáže, squash...) s celoročnou prevádzkou, alebo navšíviť neďaleké Aqua&SPA kúpele v Turčianskych Tepliciach vzdialené len 22 km (cca 15 min.cesty autom).
 

 

 
Penzión Barbakan sa nchádza priamo v meste Kremnica, ktoré je známe svojou banskou históriou a tak určite odporúčame návštevu Mincovňe Kremnica, ktorá je najstaršia dodnes existujúca mincovňa na svete.
Mestský hrad v Kremnici je národná kultúrna pamiatka a je sprístupnený verejnosti, z jeho hradnej veže je najkrajší výhľad na celé mesto a okolie. 
Priamo z penziónu sa Vám naskytne nádherný výhľad na mestskú bránu s historickým podhradím a pešou zónou.
Nachádza sa tu i niekoľko múzeí : 
- Múzeum mincí a medailí (200 m)
- Múzeum dejín lyžovania na Slovensku (300 m)
- Múzeum gýča (500 m) 
- Banské múzeum štôlňa Andrej (1500 m)
 
V letnom období zasa odporúčame návštevu Wellness Relaxcentra Skalka, Aqua&Spa Turčianske Teplice a termálneho kúpaliska v Turčianskych Tepliciach.
Obľúbeným je i Beliansky tajch, ktorý je vzdialený od Kremnice cca 39 km.
Turisti majú možnosť prebádať nádhernú prírodu Kremnických vrchov, v ktorých je veľa značených turistických a cykloturistických trás. 
 
V zime patrí k najnavštevovanejším Skalka pri Kremnici, ktorá sa považuje za najnavštevovanejšie stredisko bežeckého lyžovania. 
Lyžiari si môžu dopriať tiež dobrú lyžovačku na lyžiarskom stredisku SKI Krahule (cca 6 km).
 
 
 

 

   názov: Penzión Barbakan
   adresa: Námestie SNP 37, 967 01 Kremnica
   telefón:  
   mobil: +421 907 648 187, +421 903 942 640
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.ubytovaniekremnica.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/Ubytovanie-Barbakan-648328378930525/

 

No reviews for house
Please past text to modal