Apartments Club Telgárt ***
55,00 EUR
1.375,00 CZK
Slovensko, Apartments Club Telgárt ***, Telgárt 220, 976 73
Apartments Club Telgárt ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Brezno
Mesto / obec: Telgárt
Typ objektu: Apartmány
ID objektu: 369
Ponuka objektu:
Ubytovanie Coffee break Wellness Wifi Sauna Konferencie Teambuilding Reštaurácia Audiovizuálna technika Vírivka
Novovybudovaný športovo –rekreačný klubový komplex Apartments Club Telgárt *** sa nachádza v pokojnej Horehronskej obci Telgárt s veľkolepým výhľadom na Kráľovu hoľu.
 

 

 

Klubový komplex Apartments Club Telgárt *** patrí medzi novovybudované ubytovacie zariadenie vhodné aj pre najnáročnejšieho návštevníka, pozostávajúci z Apartmánových bytov *** a Apartmánov Stella ***.
 
Apartmánové byty :
K dispozícii sú dva apartmánové byty.
Byt "A" má rozlohu 97 m2, je vybavený dvoma spálňami, dvoma sociálnymi zariadeniami, obývacou miestnosťou s TV + SAT, jedálenským kútom a krbom, plne vybavenou kuchyňou a priamym vstupom na logiu.
Byt je ideálny pre ubytovanie 6 hostí.
Byt "B" má rozlohu 90 m2, je vybavený tromi spálňami, tromi sociálnymi zariadeniami, jedálenskou miestnosťou s kuchynskou linkou, TV + SAT a krbom.
Tento byt je ideálny pre 7 hostí.
 
Apartmány Stela :
Pozostávajú zo štyroch apartmánov.
Apartmán Standard je podkrovný a má rozlohu 60 m2. Má dve spálne (3 lôžková spálňa a 2 lôžková spálňa), obývaciu miestnosť s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi, jedálenský stôl a koženú sedaciu súpravu. Má vlastné hygienické zariadenie (WC, sprcha) a je vhodný pre 5 osôb.
Apartmán DeLuxe č.32 je podkrovný a má rozlohu 56 m2. Má jednu spálňu (4 lôžkovú), obývaciu miestnosť s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi, jedálenský stôl a čalúnenú rozkladaciu sedaciu súpravu. Má vlastné hygienické zariadenie (WC, sprcha) a je vhodný pre 4 osoby + 1 na prísteľku. 
Apartmán DeLuxe č.22 má rozlohu 23 m2. Má jednu spálňu (1 lôžková) s jednou výsuvnou posteľou, ako prístelok. Má vlastné hygienické zariadenie (WC, sprcha) a je vhodný pre 1 osobu + 1 na príteľku. 
Izba č.23 má rozlohu 21 m2. Má jednu spálňu (1 lôžková) s jednou výsuvnou posteľou, ako prístelok. Má vlastné hygienické zariadenie (WC, sprcha) a je vhodný pre 1 osobu + 1 na príteľku. Z izby je priamy vstup na balkón.
 
Všetky ubytovacie jednotky sú vybavené satelitnou TV s plochou obrazovkou. Niektoré majú terasu a/alebo balkón s výhľadom na hory. V ďalších nájdete kuchyňu s umývačkou riadu. Pri apartmánoch môžete zdarma parkovať na súkromnom parkovisku. 
V celom zariadení môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Domáce zvieratá sú zakázané.
 


 

 

Aj keď sú všetky apartmány vybavené kuchynkou, máte možnosť využiť v rámci pobytu polpenziu v našej reštaurácii. 
Raňajky formou bufetu a večere s regionálnymi špecialitami v podaní nášho skvelého kuchára.
Samozrejmosťou je široká ponuka alkoholických a nealkoholických nápojov v našej reštaurácií.
Moderne zariadené priestory Lobby baru vytvárajú príjemnú atmosféru pre 12 návštevníkov, kde si môžu vychutnať výbornú kávu značky Bazzarra.
 

 

 

 

Komplex ponúka i moderne vybavený kongresový /spoločenský priestor s kapacitou 45 miest s kvalitným digitálnym interaktívnym vybavením a kvalitnými coffee break službami ponúka možnosť pre organizovanie firemných teambuildingov a spoločenských podujatí na vysokej úrovni.
Priestor Lobby baru je vhodný pre vzdelávacie účely menšej skupiny s možnosťou využitia analógového dataprojektora, premietacieho plátna a flipchartu, s priamym pripojením na internet.

 

 

 

Súčasťou komplexu je moderne vybudované privátne Wellness relax centrum s profesionálnou hydromasážnou vírivkou Hot Spring Envoy a tromi saunami (fínska, infra a parná). K dispozícií je ochladzovacia sprcha so sedacím priestorom pre relaxáciu pre 4 osoby.
Vírivka je určená pre 5 osôb a ponúka návštevníkom relaxáciu v prijemnej teplej vode spojenú s hydromasážou.
Ponúkame i diagnostiku medicínskym biorezonančným prístrojom Sensitiv Imago 530, ktorý je schopný určiť záťaž ľudského tela ťažkými kovmi, chemikáliami (herbicídy, pesticídy, fungicídy a ďalšie), parazitárnu nákazu, geopatogénnu záťaž, stav pH v tele, alergény a veľa ďalších parametrov, ktoré sú pre terapeuta dôležité.
Z hľadiska indikácie ďalšej liečby prístroj umožňuje vykonávať aj biorezonančnú terapiu. Doba trvania základného vyšetrenia 30 až 60 minút v závislosti od zdravotného stavu klienta.
 

 

 
V komplexe si môžete dopriať súkromný bowling smožnosťou využitia dvoch dráh s detským variantom (bumprom). K dispozícii sú 2 bowlingové dráhy špičkovej technológie Qubica AMF.
Môžete využiť i relaxačnú časť bowlingového priestoru o kapacite 8 osôb a tak nerušene sledovať priebeh hry a vyhuhutnať výborne chladené regionálne pivo Urpiner z produkcie Banskobystrického pivovaru.
Apartments Club Telgárt*** je vhodným miestom pre každého, kto chce svoj voľný čas využiť nielen na prechádzky v prírode, ale aj pre celoročné poznávanie atraktivít okolia a národných parkov. 
V okolí je množstvo turistických, ale i cykloturistických trás s turistickou dominantou Kráľovej Holi. Pod spomínanou Kráľovou hoľou nájdete miesto, kde pramení druhá najväčšia slovenská rieka – rieka Hron.
Neďaleko sa nachádza Národný park Slovenský raj, ktorý je jedným z najkrajších na Slovensku.
Na západe Slovenského rudohoria je Muránska planina s obľúbeným sysľoviskom pri Bielej vode pri Muráni. Zrúcanina hradu Muráň je príjemným miesto na prechádzku. Ide o tretí najvyššie položený hrad.
Obľúbenou atrakciou je jazda vlakom na trati Brezno – Červená Skala a Telgárt – Dedinky a Mlynky, ktoré sú nezabudnuteľným zážitkom pre malých aj veľkých.  
V zimnom období si na svoje prídu i lyžiari. Lyžiarske centrum Telgárt je jedným z najvyhľadánejších na Horehroní. So svojimi desiatimi zjazdovkami, siedmimi vlekmi a freeride zónami sa radí medzi popredné strediská zimných športov nielen na strednom Slovensku. Na svoje si tu prídu skúsení lyžiari, ale aj začiatočníci.
 
Apartments Club Telgárt *** je pre Vás tým pravým východiskovým miestom za poznávaním atrakcií Horehronia a športového vyžitia v letnom i zimnom období.
 
 

 

   názov: Apartments Club Telgárt ***
   adresa: Telgárt 202, 976 73
   telefón:  
   mobil: +421 905 562 021
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.apartmentstelgart.sk
   gps: 48°51´5.1" x 20°11´10.5"
   fb: www.facebook.com/Apartments-Club-Telgárt-501020040078980/

 

No reviews for house
Please past text to modal