apartmány Farma Obeckov
425,00 EUR
10.625,00 CZK
Slovensko, apartmány Farma Obeckov, Obeckov 19, 991 05
apartmány Farma Obeckov
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Veľký Krtíš
Mesto / obec: Obeckov
Typ objektu: Apartmány
ID objektu: 368
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Bazén Vírivka Wifi Ubytovanie Sauna
Ponúkame Vám ubytovanie v Apartmánovom dome Farma Obeckov, kde sa spája harmónia, pokoj a relax s rodinnou atmosférou. Apartmánový dom je situovaný v tichom centre obce Obeckov, v okrese Veľký Krtíš.
 

 

 

Ubytovanie na Farme Obeckov ponúka 3 luxusné od seba nezávislé apartmány, kde sa spája harmónia, kľud a relax s rodinnou atmosférou.
 
Celková kapacita je 21 lôžok vrátane prísteliek v tomto rozložení:
 
- Apartmán Royal pre max. 5 osôb s krbom, jednou spálňou s manželskou posteľou a jednou samostatnou posteľou.  Dve prístelky využijete v obývacej časti na rozťahovacom gauči.
- Apartmán Rustical s jednou spálňou a jednou bývacou izbou. Spálňa s tromi samostatnými lôžkami, obývačka s dvomi prístelkami na rozťahovacom gauči. 
- Mezonetový Apartmán Superior s krbom a dvomi spálňami. Jedna spálňa je vybavená s manželskou posteľou a dvoma samostatnými lôžkami,  druhá s manželskou posteľou a samostatným lôžkom. V prípade potreby máte možnosť ďalších štyroch prísteliek v tzv. galérii a v obývačke.
 
V každom apartmáne je pre Vaše maximálne pohodlie pripravená spoločenská časť s posedením, televízorom so satelitným príjmom a kompletne zariadená kuchynská časť. 
Súčasťou apartmánov Rustical a Superior je vlastná kúpeľňa s toaletou, sprchovacím kútom a v apartmáne Royal i vírivka/masážna vaňa. 
Vo všetkých priestoroch je zabezpečené bezplatné WiFi pripojenie na internet.Fajčenie v interiéri nie je povolené !
Parkovať je možné priamo na oplotenom pozemku zabezpečenom kamerovým systémom.
 


 

 

Stravovanie je individuálne - apartmány sú vybavené plne zariadenými kuchynkami.
Pre záujemcov je Vo vzdialenosti cca 3,5 km od ubytovania reštaurácia Salaš Sklabina, kde sa dá stravovať, alebo zabezpečiť aj donášku stravy na farmu.
V areáli farmy je i altánok s krbom a grilom pre večerné posedenia spojené s opekaním, grilovaním, alebo varením gulášu.
 

 

 

 

V objekte nie je školiaca miestnosť, ale v obci je kultúrny dom s veľkou rekonštruovanou miestnosťou vhodnou na školenia, semináre, alebo workshopy. Nachádza sa vo vzdialenosti cca 300 metrov od ubytovania.
Školiť sa dá aj v otvorenom murovanom altánku pre cca 20 osôb.
Občerstvenie účastníkov je možné zabezpečiť cateringovou formou.
 

 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom, no pre hostí je možnosť využiť vírivku v apartmáne Royal, vonkajší bazén (v lete) a za poplatok si môžete zrelaxovať telo vo fínskej sudovej saune a ochladzovacej sprche.
V okolí sú 3 termálne kúpaliská so širokou ponukou wellness služieb.
 

 

 
Areál o rozlohe 25 árov ponúka veľký priestor na realizáciu Vašich firemných osláv, večierkov alebo teambildingov.
Pre aktívne trávený čas vám zapožičiame Vám volejbalové a futbalové lopty (volejbalová sieť k dispozícii). V prípade záujmu si môžete zahrať exteriérový stolný tenis, či ruské kuželky.
V originálnom vidieckom prostredí si môžete kúpiť aj domáce bio výrobky priamo z dvora - vajíčka, tvaroh, mliečko, syry, med atď.
 
V okolí je množstvo cykloturistických trás a turistických atrakcií.
Môžete navštíviť európsky unikát - lávový vodopád, hrad Šomoška, Haličský zámok, hrad Vígľaš, zrúcanina hradu Divín, Čabraď a hrad Modrý kameň v sade s jedlými gaštanmi a s jedinečným múzeom bábkarských kultúr a hračiek.
V okolí je možnosť navštíviť 3 termálne kúpaliská s tobogánmi - Aquatermal Strehová, Miraj Resort a NOVOLANDIA Rapovce s unikátnou slanou vodou.
Milovníkom vína určite môžeme odporučiť návštevu vinárstva Domin a Kušický a vinárstva Csernus a vinárstva Ďurík, kde okrem ochutnávky tunajších vín je možné si ich i zakúpiť.
 
V neďalekej obci Príbelce je strelnica a v Opatovskej Novej Vsi je Paintballový areál.
 
V prípade záujmu o niektorú z atrakcií vám pomôžeme s výberom a zabezpečením dopravy.
 
 
 

 

   názov: Apartmány Farma Obeckov
   adresa: Obeckov 19, 991 05
   telefón:  
   mobil: +421 904 722 955, +421 903 676 480
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.farmaobeckov.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/FarmaObeckov/

 

No reviews for house
Please past text to modal