Poráč Park - Horský hotel ***
27,00 EUR
675,00 CZK
Slovensko, Poráč Park - Horský hotel ***, Poráčska dolina, 053 23
Poráč Park - Horský hotel ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Košický
Okres: Spišská Nová Ves
Mesto / obec: Poráčska dolina
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 269
Ponuka objektu:
Wellness Vírivka Sauna Coffee break Masáže Wifi Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén
Poráč Park - Horský hotel *** sa nachádza v srdci Poráčskej doliny, na planine Galmus, v nádhernom prostredí Volovských vrchov a ponúka miesto na rodinnú dovolenku či akčný firemný teambuilding v každom ročnom období.
 

 

 

HOTEL :
Pre náročnejších zákazníkov ponúkame ubytovanie v 22 hotelových izbách. Izby sa nachádzajú v hlavnej budove strediska, ktorá sa člení na ubytovaciu časť a športovo-relaxačnú časť. K dispozícii sú dvojlôžkové, trojlôžkové a rodinné izby. 
Súčasťou izieb je sociálne zariadenie (sprchovací kút, umývadlo so zrkadlom a WC). Na izbe je dostupné WIFI pripojenie.
 
PENZIÓN :
Ponúkame ubytovanie v štyroch zrenovovaných dvojpodlažných penziónoch. Každé poschodie má svoj samostatný vchod, a tak je zabezpečené súkromie všetkých ubytovaných hostí.
Na jednom podlaží sú k dispozícii 2 trojlôžkové izby. Kapacitu jednej z izieb je možné rozšíriť ešte o 2 prístelky na pohovke. Každá z izieb má vlastné sociálne zariadenie (sprchovací kút, umývadlo so zrkadlom a WC). Plne zariadená kuchynka (kuchynská linka, chladnička, elektrická dvojplatnička, taniere, poháre, príbor) sa nachádza na každom poschodí. Ubytovacia kapacita 4 penziónov je až 64 osôb na lôžkach a prístelkách.
 
CHATKY :
Dve zrubové chatky, situované priamo v areáli Poráč Parku vytvárajú ideálne podmienky pre rodinnú dovolenku či dovolenku partie priateľov a známych počas celého roka. Kapacita jednej chaty je 10 lôžok, ktoré sú rozdelené do 4 izieb. Možnosť 1 prístelku naviac. Chatky sú vybavené sociálnym zariadením (kúpeľňa, 2 x WC, sprchovací kút), v chate je dostupné WIFI pripojenie. Samostatné chatky je možné prenajať na ľubovoľný počet nocí.
 
Ubytovaným hosťom poskytujeme možnosť konkrétnej voľby stravovania. Na výber je ubytovanie s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, prípadne ubytovanie bez stravy.
parkovanie je zabezpečené priamo pri hoteli.
 


 

 

Ponúkame tradičné slovenské jedlá od poctivého vývaru cez pirohy až k bryndzovým haluškám. Ústretový personál a príjemné prostredie reštaurácie spôsobujú úsmev na perách odchádzajúcim návštevníkom.
Milovníci opekačiek a grilovania môžu využiť dva altánky s ohniskom a grilom.
 
 

 

 

V areáli je k dispozícii kongresová miestnosť s celkovou kapacitou až 100 miest.
V zimnej záhrade vieme pripraviť kongresový priestor pre 30 – 60 osôb.
K dispozícii je premietacie plátno, video projektor a LCD televízia. Samozrejmosťou je tiež ponuka coffe breaku.
 

 

 

K dispozícii je relaxačný bazén vo výmere 10x5 metrov, ďalej relaxačná miestnosť, vírivka. Sauna je k dispozícii suchá aj parná a aj hydromasážna sprcha a takisto ochladzovacia sprcha pre úplný želaný efekt tejto terapie.
V ponuke máme aj reflexnú masáž.
Pre dospelých je tu bazén s protiprúdom a menší bazén, ktorý je súčasťou veľkého.
Pre Fitness cvičenia je určené vonkajšie workoutové ihrisko.
 
 

 

Pozývame vás posilniť tímového ducha vašej firmy.
Pripravte svojim zamestnancom volejbalový či futbalový turnaj alebo korčuliarske súťaže na klzisku. Vyhláste súťaž o najzdatnejšieho lezca na tréningovej lezeckej stene a odmeňte tím, ktorý získa prvenstvo v minigolfovom turnaji.
Večerné vyhlásenie výsledkov teambuildingu navrhujeme spojiť s chutnou večerou a posedením pri vínku či pive. Z lokálnych špecialít vieme zabezpečiť pečené prasa, traseninu či praženú bryndzu. Milovníci biliardu či stolného futbalu si môžu zmerať svoje sily priamo v priestoroch reštaurácie. Záver večera môže patriť speváckym karaoke výkonom.
Telocvičňa s rozmermi 20×11 metrov je vhodná pre viaceré loptové športy. Praktizovať je tu možné florbal, volejbal, basketbal, bedminton i stolný tenis. V prípade nepriaznivého počasia je vhodnou alternatívou k vonkajším ihriskám.
Ihrisko s rozmermi 14×24 metrov je vhodné pre kolektívne loptové športy. Zahráte si na ňom volejbal, nohejbal, futbal, tenis či bedminton. Súčasťou ihriska je oplotenie a tribúna pre divákov.
Klzisko dopĺňa komplexné športové vyžitie v areáli Poráč Parku. Svojimi rozmermi 15x30m je vhodné pre tréningy hokejistov i krasokorčuliarov, radosť prinesie i ubytovaným deťom a ich rodičom. Vďaka prekrytiu je ICE arénka k dispozícii v každom ročnom období.
Minigolf je mnohokrát využívaný pri teambuildingových aktivitách firiem, kedy sa jednotliví hráči zoskupujú do tímov a zbierajú body.Obľúbená hra umožňuje zmerať sily medzi deťmi či dospelými na 17 dráhach minigolfového ihriska. 
V tesnej blízkosti detského ihriska v areáli Poráč Parku sa nachádza workoutová zóna určená pre dospelých. K dispozícii sú stroje na aeróbne cvičenie, posilňovanie rúk a nôh. Vhodné pre športovcov, ktorí uprednostňujú cvičenie v exteriéri.
Umelá lezecká stena umiestnená na budove hotela je skonštruovaná tak, aby čo najlepšie imitovala povrch skaly. Siaha do výšky cca 6 metrov. Je určená nielen pre dospelých návštevníkov Poráč Parku a môže slúžiť ako tréningová pred výstupom na skalný útes v okolí. Vstup na stenu je povolený len s lezeckým výstrojom.
Dve profesionálne bowlingové dráhy sú k dispozícii ubytovaným i návštevníkom Poráč Parku. 
V okolí Poráč Parku je viacero MTB trás s rôznymi stupňami náročnosti a horskými prevýšeniami. 
Ubytovaní lyžiari majú k dispozícii červenú zjazdovku Komín s dĺžkou trate 600m. Svah je umelo zasnežovaný a upravovaný, trať je vhodná pre lyžiarske kurzy. Na základe vašej požiadavky vieme poskytnúť i lyžiarskeho inštruktora.Milovníkom behu na lyžiach je k dispozícii trasa Poráčska dolina – Čierny bocian.
Okolie hotela je vhodné tiež pre milovníkov turistiky a cykloturistiky.
 
 

 

 

   názov: Poráč Park - Horský hotel ***
   adresa: Poráčska dolina, 053 23
   telefón:  
   mobil: +421 905 794 705
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.poracpark.sk
   gps: 48°52´48.96" x 20°44´31.41"
   fb: https://www.facebook.com/poracpark.sk/

 

No reviews for house
Please past text to modal