penzión U Šeliho ***
27,00 EUR
675,00 CZK
Slovensko, penzión U Šeliho, Športová 43, 059 52 Veľká Lomnica
penzión U Šeliho ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Kežmarok
Mesto / obec: Veľká Lomnica
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 223
Ponuka objektu:
Coffee break Masáže Wifi Konferencie Audiovizuálna technika Teambuilding Ubytovanie Reštaurácia Bezbariérový prístup Vírivka Wellness Fitness Sauna

Penzión „U Šeliho“, vybudovaný na úpätí Vysokých Tatier v obci Veľká Lomnica, ponúka útulné ubytovanie pre všetkých no spĺňa aj štandardy náročných klientov, väčšie izby sú vhodné pre rodiny s deťmi, rovnako ako pre skupiny, ktoré v Tatrách hľadajú športové aktivity.
 

 

 

Ubytovanie s raňajkami poskytujeme v dvoj-, troj- a štvorlôžkových izbách s balkónom, samostatnou kúpeľňou, chladničkou, satelitnou TV, WC (jedna izba 2+2 je zariadená ako bezbariérová) a bezplatným WIFI pripojením na internet.
Maximálna kapacita penziónu je 27 lôžok.
Často využívaná súčasť penziónu je altánok, ktorý je okrem posedenia vybavený aj krbom. Okrem iných bonusov je v cene ubytovania zahrnutá aj možnosť grilovania v tomto priestore.
K dispozícii je i herňa, fittness, sauna s vírivkou a pre záujemcov ponúkame bezplatnú pomoc pri plánovaní túr a výletov do okolia.
Úchvatný výhľad na celú panorámu Tatier si môžete vychutnať nie len balkónov niektorých izieb, ale predovšetkým z vyhliadkovej veže, ktorá je súčasťou altánku v areáli penziónu.
Parkovanie je v areáli penziónu s priamym prístupom z hlavnej cesty. 
 
 


 

 

V cene ubytovania sú aj raňajky, ktoré podávame v tomto krásnom bare. V tesnej blízkosti penziónu sa nachádza niekoľko reštaurácii, kde sa môžete chutne a lacno naobedovať a navečerať. Počas podnikových akcii, alebo workshopov podávame podľa vopred dohodnutých podmienok obedy a večere, ktoré k nám dováža cateringová spoločnosť.
 
 

 

 

Ponúkame priestory pre organizovanie školení, seminárov, workshopov, firemných teambuildingových aktivít.
Priestory sú priestranné, moderne a pohodlne zariadené, vybavené wifi, vlastným LCD, DVD a ozvučením a pre účastníkov zabezpečíme občerstvenie.
 

 

 

 

Penzión ponúka :
 
Saunu s vírivkou - jej použitie na 2 hodiny (pre 1-4 osoby) je spoplatnené 20 eurami. Cena pokrýva iba spotrebu energie a preto slúži výlučne pre našich klientov.
Fittness - využitie fitness spojeného s herňou je pre našich klientov bezplatné a možné v ľubovoľnom čase pri rešpektovaní nočného pokoja.
Masáže - v prípade záujmu ponúkame možnosť zabezpečenia masáže (obyčajná, relaxačná, zdravotná) - potrebné nahlásiť vopred.
 
 
 

 

Penzión leží v susedstve najväčšieho golfového ihriska na Slovensku „Black Stork“ vo Veľkej Lomnici a vzdialený len 9km od nášho najlepšieho lyžiarskeho strediska Skalnaté pleso - Lomnické sedlo s prístupom z Tatranskej Lomnice.
Milovníci vody si prídu na svoje v aqauparkoch v Poprade a Liptovskom Mikuláši, ako aj pri návšteve termálneho kúpaliska vo Vrbove. V blízkom okolí je množstvo kultúrnych a historických pamiatok, ktoré boli zapísané do zoznamu svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO, ako napríklad Spišský hrad, kostol Najsvätejšej trojice v Kežmarku, Spišská Kapitula, alebo Levoča. 
 
Ponúkame bezplatnú pomoc pri plánovaní túr a výletov do okolia a možnosť zabezpečenia lyžiarskych výcvikov a inštruktáží.
 
 
 
 

 

 

   názov: Penzión U Šeliho ***
   adresa: Športová 43, 059 52 Veľká Lomnica
   telefón:  
   mobil: +421 903 064 572
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.pensionseli.com
   gps:  
   fb: www.facebook.com/pages/Penzión-U-Šeliho/307673863160225

 

No reviews for house
Please past text to modal