penzión U Hastrmana
15,00 EUR
375,00 CZK
Slovensko, penzión u Hastrmana, Hlavná 85, 974 01 Riečka
penzión U Hastrmana
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Banská Bystrica
Mesto / obec: Riečka
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 200
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Coffee break Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Masáže

Ponúkame príjemné ubytovanie v súkromí v malebnej dedinke Riečka iba 7km od Banskej Bystrice. Svojou polohou v doline pod Kremnickými horami ponúka prostredie ako stvorené pre oddych a načerpanie nových síl.

 

 

 

 
Každá izba má svoju kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC, farebný televízor so satelitným príjmom, WIFI pripojenie. K dispozícii je aj detská postieľka pre rodinu s malými deťmi. Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť vhodná pre rodinné oslavy, firemné akcie, semináre, školenia, alebo priateľské posedenia pri krbe. V spoločenskej miestnosti sa nachádza veľkoplošný televízor, krb a spoločenské hry. V lete je k dispozícii terasa s grilom.
V celom penzióne platí zákaz fajčenia.
 

 


 

 

 
Hostia si môžu k ubytovaniu doobjednať raňajky a prípadné ďašie jedlá, ktoré sú zabezpečené cateringovou spoločnosťou.
 
 

 

 

Na prízemí sa nachádza salónik s barom. Je ideálny aj na oslavy narodenín a výročí, firemné akcie, semináre, či priateľské posedenia pri krbe. Má kapacitu 35 osôb. V salóniku sa nachádza veľkoplošný televízor, krb a spoločenské hry.
 
 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom.

 

 
 
Penzión je vzdialený iba 6 km od centra Banskej Bystrice, kde na Vás čakajú dobré podniky, reštaurácie a kopa zábavy i kultúrneho vyžitia. V jarných a jesenných mesiacoch miestne lesy ponúkajú množstvo turistických trás na Donovaly, Šachtičky, Kremnické vrchy, Pánsky diel, Suchý vrch a ďalšie. V blízkom okolí sa nachádza známa Harmanecká jaskyňa, historicky známa Špania dolina i prekrásne pútnické miesto Staré hory. V lokalite je množstvo hríbov a iných lesných pochutín ako sú maliny, jahody, čučoriedky a černice. Milovníci koní si môžu zajazdiť na Králikoch a Suchom vrchu, alebo sa previezť na poníkoch priamo v Riečke. Penzión u Hastrmana má ideálnu polohu k lyžiarským strediskám v okolí Banskej Bystrice. V dosahu 10 - 15 km sa nachádzajú známe lyžiarske strediská ako sú napríklad: Králiky, Kordíky, Tajov, Šachtičky, Selce-Čachovo. Do 30 km sú to Tále, Donovaly, Chopok, Čertovica, Č. Balog a ďalšie.
Objavte nádhernú prírodu Veľkej Fatry a  Kremnických vrchov v okolí Banskej Bystrice, Riečky, Tajova, Králikov a Harmanca. Po dni plnom zážitkov si oddýchnite a zrelaxujte /poskytujeme služby profesionálneho maséra/ v príjemnom prostredí penziónu u Hastrmana.
Ďalej ponúkané možnosti :
- Pešia turistika a cykloturistika
- Plavba raftom, alebo člnom po rieke Hron 
- Športovanie priamo v  Riečke – prenájom multifunkčného ihriska
- Jazda na koni Ranč nad Riečkou 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión u Hastrmana
   adresa: Hlavná 85,  974 01 Riečka
   telefón:  
   mobil: +421 905 440 011
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.uhastrmana.sk
   gps:  
   fb:  

 

No reviews for house
Please past text to modal