hotel Salamandra ****
97,00 EUR
2.425,00 CZK
Slovensko, Hotel Salamandra, Horný Hodrušský tajch, 966 61
hotel Salamandra ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Žarnovica
Mesto / obec: Hodruša-Hámre
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 195
Ponuka objektu:
Coffee break Masáže Wifi Konferencie Audiovizuálna technika Teambuilding Ubytovanie Reštaurácia Bezbariérový prístup Bazén Wellness Vírivka Sauna

Hlboko v srdci Štiavnických vrchov, ďaleko od veľkomesta, no stále dosť blízko na pohodlný príjazd, nájdete hotel Salamandra. Krásy prírody sa tam spájajú s bohatým dedičstvom našich predkov a s kvalitnými službami.
 

 

 

V hoteli sa nachádzajú 4 druhy moderne zariadených izieb. K dispozícii je 24 štandardných dvojlôžkových izieb, 9 rodinných a 14 apartmánov.
Do štandardného vybavenia izby patrí káblová TV, Wi-Fi pripojenie, sušič na vlasy, mini bar a trezor. V izbách je možné umiestniť prístelku, alebo detskú postieľku.
Štýlová Izba Standard ponúka výhľad na scenériu Štiavnických vrchov alebo Hodrušský tajch, so samostatnou kúpeľňou, sprchovacím kútom a toaletou. Rodinná izba je tvorená dvomi štandardnými izbami, ktoré sú prepojené spoločnými dverami. Každá izba má vlastnú kúpeľňu a TV.
Pre náročnejších hostí sú pripravené dva typy apartmánov s kapacitou 4 až 6 lôžok. Sú vhodné pre rodiny s deťmi.
Každý z apartmánov disponuje dvomi spálňami a obývacou miestnosťou , ktorá je vybavená pohodlnou sedacou súpravou. Tú je možné využiť ako prístelky. V kúpeľni sa nachádza toaleta a vaňa alebo sprchovací kút. Apartmán Classic má 3 pevné lôžka a Superior 4 pevné lôžka. Apartmán Basic disponuje vlastným kuchynským kútikom.
V areáli hotela sú k dispozícii rôzne športové aktivity a nechýba bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.
Pred hotelom sa nachádza bezplatné nestrážené parkovisko.
 


 

 

Bohaté raňajky formou bufetu ako aj rôzne jedlá slovenskej a medzinárodnej kuchyne si vychutnáte v hotelovej reštaurácii.
Či už ide o originálne sezónne špeciality alebo o domácu klasiku, kde pri príprave vždy kladieme dôraz na čerstvosť a sezónnosť surovín. Snažíme sa pracovať s produktmi aj z lokálnych fariem, alebo dokonca z vlastnej výroby.
V prípade záujmu priestory reštaurácie prispôsobíme firemným večierkom alebo rodinným oslavám a svadbám.
 
Naberte energiu pred ďalšou jazdou v après–ski bare, vzdialenom od zjazdovky len niekoľko metrov. Ponúkame v ňom osviežujúce studené a teplé nápoje a malé snacky.
 
Čerstvé jedlo chutí ešte lepšie na čerstvom vzduchu. To naše si môžete dopriať aj na letnej terase na brehu tajchu, obklopení Štiavnickými vrchmi.
Rodiny s deťmi určite poteší, že deti sa môžu zahrať na neďalekom ihrisku, alebo pri tajchu a budú stále na očiach.
Aby sme vylepšili vaše gurmánske zážitky, jedlá obmieňame každý týždeň.
 
 

 

 

Ideálna poloha, dobrá dostupnosť a rýchly príjazd z Bratislavy, ale aj z ostatných kútov Slovenska robí z hotela optimálne miesto na organizovanie rôznych kongresov aj konferencií. Keďže firemná klientela tvorí takmer polovicu z našich hostí, máme s prípravou takýchto aktivít bohaté skúsenosti.
Ponúkame dve prepojiteľné konferenčné sály, jednu rokovaciu miestnosť a ďalšie variabilné miestnosti. Dovedna až pre 130 osôb.
Priestory sú klimatizované, vybavené premietacím plátnom, projektorom a ozvučením. Samozrejmosťou je bezplatné Wi-Fi pripojenie.
Technické vybavenie miestností :
- Premietacie plátno
- Dataprojektor
- Ozvučenie
- Bezdrôtové mikrofóny
- Flipchart
- Wi-Fi
- Laserové ukazovadlá
 

 

 

 

Priamo pod rezortom Salamandra sa v zemi ukrýva bohatstvo v podobe zlata, striebra, ametystov a ojedinelého "holubníkovitého“ krištáľu kremeňa. Z tohto zdroja prýšti energia a živá voda do jedinečného Spa Banensium priamo v hoteli. Hostia majú k dispozícii bazén, vírivky, sauny a relaxačnú miestnosť. Priestranné Spa Banensium možno využiť bez rezervácie. Špeciálne procedúry si treba objednať vopred.
 
Sauny :
Príjemné teplo sáun sa vám dostane pod kožu a vyplaví z vás posledné zvyšky napätia. Na výber máte fínsku alebo parnú saunu a schladiť sa môžete pod fínskym vedrom.
Vírivka :
Uvoľnenie pomocou prúdiacej vody je základom dobrého relaxu. Doprajte si bezstarostné chvíle v 5-miestnej vírivke.
Bazén :
V našom 16-metrovom bazéne s výhľadom na okolitú prírodu si môžete schuti zaplávať. Deti si vďaka šmykľavke tiež prídu na svoje.
Odpočinková zóna :
Tóny relaxačnej hudby vás budú unášať do sveta pohody a odpočinku, zatiaľ čo vaše telo načerpá nové sily na ergonomických ležadlách z dreva príjemného aj na dotyk.
Telové procedúry :
Doprajte si čiastočné aj celotelové masáže, aróma masáže, brezový peeling proti celulitíde, horúci rašelinový zábal či špeciálnu masáž a kúpeľ Luxusný relax pre nohy.
Tvárové procedúry :
Vychutnajte si ošetrenie pleti – vyhladenie, hydratáciu alebo ošetrenie citlivej pokožky. Vyskúšajte tiež Dotyk zlata – ošetrenie použitím zlata a výťažkov morských rias s koenzýmom Q10.
Sezónne masáže a špeciálne procedúry :
V lete na vás čaká masáž na hladine tajchu, alebo večerná masáž pre dvojice na móle.
Naši profesionálni maséri citlivo vymasírujú aj vašich najmenších. Môžete tiež spolu s nimi vyskúšať príjemné ošetrenie nôh rybičkami Garra Rufa, ktoré jemne odstraňujú odumreté kožné bunky.
 
 
 

 

Zorganizujte teambuilding pre firmy alebo iné skupinové podujatie u nás.
Hotel Salamandra disponuje bohatou škálou aktivít a služieb, nad ktorými stojí kvalitný realizačný tím pripravený splniť vaše nároky.  Bohatý sprievodný program je možné prispôsobiť na štýl zábavnej či interaktívnej súťažnej aktivity.
Pripravíme vám nezabudnuteľné zážitky v príjemnom prostredí Štiavnických vrchov. Upevníte vzťahy a oddýchnete si, čo sa na práci pozitívne prejaví okamžite, ale aj z dlhodobého hľadiska.
 
Športový teambuilding :
- turnaje na dvoch multifunkčných ihriskách s príslušenstvom (futbal, nohejbal, volejbal, tenis, bedminton, basketbal, hádzaná, petang)
- zameranie na cyklistiku – rozsiahly systém cyklotrás, požičovňa a servis bicyklov
- geo catching, orientačný beh, hľadanie pokladu
- paddle boarding, aquazorbing, kúpanie v tajchu, člnkovanie na tajchu, stavanie plavidiel 
- terénne štvorkolky so šoférom, šliapacie štvorkolky, segway
- lyžiarsky svah s lanovkou
- klzisko v zime 
 
Širšie okolie ponúka ďalšie možnosti, ako napr.splav Hrona – približne 14 km od hotela, návštevu bane + školu ryžovania zlata, jazdu na psích záprahoch a organizované výlety do Banskej Štiavnice.
V našom rezorte dokážeme splniť požiadavky firemných skupín až do 120 ľudí. Chutné jedlo pripravíme už od 20 ľudí formou bohatých bufetových stolov.
O aktivity a o program sa postaráme my alebo vaša eventová agentúra – program si môžete ,,priniesť“ aj so sebou.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Salamandra ****
   adresa: Horný Hodrušský tajch, 966 61 Hodruša - Hámre
   telefón:  
   mobil: +421 907 741 898 , +421 905 176 584
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.salamandra.sk
   gps: 48.45928° x 18.85278°
   fb: www.facebook.com/salamandraresort/

 

No reviews for house
Please past text to modal