hotel Solisko ****
80,00 EUR
2.000,00 CZK
Slovensko, Hotel Solisko, Pri jazere 4046/1, 059 85 Štrbské Pleso
hotel Solisko ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Štrbské Pleso
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 194
Ponuka objektu:
Sauna Fitness Masáže Coffee break Konferencie Audiovizuálna technika Wifi Teambuilding Ubytovanie Klimatizácia Bezbariérový prístup Reštaurácia Wellness Vírivka

V samom srdci Vysokých Tatier, v najvyššie položenej tatranskej osade Štrbské Pleso a priamo na brehu Štrbského plesa v nadmorskej výške 1351 m sa rozkladá hotel Solisko****. Svojou polohou, históriou a ponukou služieb už od dávna patrí k vyhľadávaným miestam pre oddych a liečenie.
 

 

 

Kapacita hotela je 28 izieb a 56 pevných lôžok, z toho 17 izieb má výhľad priamo na Štrbské pleso. Izby prvého poschodia majú k dispozícii balkón, izby na 2.poschodí sú priestrannejšie a s možnosťou prístelky. Na 2.poschodí sú k dispozícii štandardné a rodinné izby – 2 samostatné štandardne vybavené izby medzi sebou prepojené. 3.poschodie je vybavené izbami typu DeLuxe. Kráľovský apartmán s dvoma oddelenými izbami a bezbariérová izba sa nachádzajú na 1.poschodí.
Do štandardného vybavenia izieb patrí, elektrický zámok, LCD TV so samostatným ovládačom a satelitnými programami, sejf, mini – bar, kombinovaná kúpeľňa so sprchou, fén a WiFi pripojenie.
Detská postieľka, žehlička a žehliaca doska sú na požiadanie.
V celom hoteli máte k dispozícii bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Parkovanie je umožnené na hotelovom parkovisku.
 


 

 

Pod vedením šéfkuchára ponúka reštaurácia Al Lago jedlá tradičnej mediteriánskej kuchyne s výberom slovenských špecialít. Dôraz je kladený hlavne na čerstvé a pôvodné suroviny a preto si jedlá zachovávajú tú správnu pôvodnú chuť. 
Pri príprave jedál nepoužívame umelé dochucovadlá a múku na zahusťovanie. Pre vegetariánov máme k dispozícii široký výber jedál práve tak ako aj bezlepkové cestoviny a pizzu pre celiatikov. V prípade akýchkoľvek iných požiadaviek vieme byť plne nápomocný.
Súčasťou reštaurácie je aj detský kútik, ktorý svojou prepojenosťou s reštauráciou ponúka rodičom pokojného stravovania sa v spoločnosti detí. Na večerné posedenie je určený salónik s výberom koňakov a cigár v príjemnom kreslovom posedení. Letná terasa ponúka možnosť oddýchnuť si pri dobrom nápoji či jedle priamo na otvorenom priestore a čerstvom vzduchu.
Našim hosťom pripravíme individuálne ponuky pre rodinné stretnutia, svadby, oslavy a pracovné stretnutia na základe požiadavky, podľa ktorej sa snažíme vyhovieť predstave klienta.
Dovoľujeme si Vás upozorniť, že vstup do reštaurácie nie je povolený domácim miláčikom.
 
 

 

 

Hotel Solisko**** ponúka aj možnosť školení a pracovných stretnutí pre menšie skupiny do 47 osôb.
Okrem atraktívneho prostredia má k dispozícii plne vybavenú školiace miestnosti.
1.miestnosť s kapacitou 35 osôb
2.miestnosť s kapacitou 12 osôb
 
Súčasťou výbavy sú:
 
- data-projektor
- premietacie plátno
- flipchart, kancelárske potreby
- WiFi pripojenie
 
Súčasťou služieb v rámci školení sú aj doplnkové služby, ako napr.občerstvenie a pitný režim, celodenné stravovanie a zabezpečenie doplnkových služieb a večerného programu pre skupiny.
 

 

 

 

Wellness zóna hotela Solisko**** ponúka vo svojich priestoroch oddych hotelových hostí po túre, lyžovačke, jazde na koči, alebo aj len ničnerobeniu na terase.
K dispozícii sú fínska, infra a parná sauna, ochladzovací bazén, vodný masážny kúpeľ nôh, strikové sprchy, vírivá vaňa, oddychová zóna a Fitness centrum.
Vstup do týchto priestorov je pre ubytovaných hostí zahrnutý do ceny ubytovania a je možný v čase od 15.00 – 21.00 hod.
Súkromná vírivá vaňa pod hviezdnou oblohou je miestom pre romantický kúpeľ vo dvojici s občerstvením.
V prípade záujmu sú k dispozícii aj masáže podľa výberu a zabezpečíme aj kozmetické a kadernícke služby.
 
 
 

 

Ponúkame BOOTCAMP Slovakia pri Štrbskom plese - balíček zameraný na skupinky a firmy – do 15 osôb.
Doprajte si poriadny športový zážitok vo forme „team building HARD“ priamo na brehu Štrbského plesa – je to funkčný tréning s konceptom armády USA. Pod dohľadom skúsených trénerov vydáte maximum s získate ešte viac.
 
Poloha hotela poskytuje možnosť oddychu aj aktívneho ako v lete, tak aj v zimnom období. 
Je to miesto ideálne pre jednoduché túry, cyklistické výlety a prechádzky ale tiež je to veľmi dobrá základňa pre náročné vysokohorské výstupy. Zimná krajina zas láka dokonalými bežeckými traťami, ktoré začínajú už na prahu vstupu do hotela. Zjazdové lyžovanie konské záprahy, snežné skútre, to všetko v stredisku vzdialenom nie viac ako 10 min.od hotela. 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Solisko ****
   adresa: Pri jazere 4046/1, 059 85 Štrbské Pleso
   telefón: +421 52 4262 803
   mobil: +421 908 984 843
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotelsolisko.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/Hotel-Solisko-303915506288041/

 

No reviews for house
Please past text to modal