hotel Thermal Šírava ****
70,00 EUR
1.750,00 CZK
Slovensko, Hotel Thermal Šírava, Kaluža 656, 072 36
hotel Thermal Šírava ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Košický
Okres: Michalovce
Mesto / obec: Kaluža
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 193
Ponuka objektu:
Bazén Sauna Vírivka Masáže Coffee break Konferencie Audiovizuálna technika Wifi Teambuilding Ubytovanie Klimatizácia Bezbariérový prístup Reštaurácia Wellness

Thermal ŠÍRAVA SPA RESORT sa nachádza pri brehu vodnej nádrže Zemplínska Šírava. Ponúka ubytovanie v pohodlných, klimatizovaných izbách a apartmánoch s vlastnou saunou alebo vírivkou.
 

 

 

Hotelové izby sú klimatizované a vybavené TV s plochou obrazovkou, kúpeľňou, sušičom na vlasy, rýchlovarnou kanvicou, minibarom, trezorom a možnosťou bezplatného WiFi pripojenia na internet.
V dvojlôžkových izbách sa nachádzajú manželské postele alebo 2 oddelené lôžka. K dispozícii sú izby JUNIOR a SUPERIOR s väčšou rozlohou a v hoteli je k dispozícii jedna bezbariérová izba. Všetky spoločné priestory sú prispôsobené aj pre imobilných hostí.
Každá izba a vnútorné priestory hotela sú nefajčiarske. Fajčenie je povolené len na vyhradenom mieste. 
V hoteli nie je možné ubytovanie so zvieratkom.
Hotelové parkovisko sa nachádza vedľa budovy hotela.
 


 

 

Raňajky formou bufetu sa podávajú vo Wake Up Restaurant na poschodí hotela. Súčasťou hotela je aj hotelová reštaurácia na prízemí budovy. Večere pre hotelových hostí sa podávajú formou štvorchodového servírovaného menu, alebo formou bufetu.
K dispozícii je i Lobby bar a Bistro s výhľadom do vnútorných bazénov.
Výhľad na Vodný svet z terasy na poschodí ponúka THERMAL CAFE, kde v klimatizovaných priestoroch si tu môžete vychutnať kávu alebo čaj, domáce zákusky a malé jedlá, či šťavy podľa sezónnej ponuky.
 
 

 

 

Hotel disponuje aj konferenčnými priestormi. Či už ide o konferencie, semináre, workshopy alebo prezentácie - jedinečné prostredie Zemplínskej šíravy vytvára perfektné pozadie a dotvára scénu pre stretnutia všetkých druhov.
Seminárne miestnosti, ktoré sú vybavené najmodernejšou technológiou.
 
Vybavenie :
- WiFi • projektor 
- flipchart 
- mikrofóny 
- stmievateľné svetlo 
- klimatizačný systém 
- osobná podpora konferencie
 
 

 

 

 

Ubytovaným hosťom ponúka bezplatný vstup do Thermalparku-Vodný svet a Saunový svet 18+, ktorý sa odvíja od počtu prenocovaní. Pýšiť sa môže aj využitím geotermálnej vody, ktorá má priaznivé účinky.
Dokonalý relax v harmonickom prostredí si môžete dopriať vďaka komplexným službám, ktoré zapôsobia na všetky Vaše zmysly.
 
Rôzne sauny v rôznych teplotách s rôznymi vôňami sú tým pravým, čo potrebujete pre správny relax
- Fínska sauna                                               
- Parná sauna                                      
- Bio sauna  
- Infra sauna
 
Vodný svet Thermal ŠÍRAVA pozostáva zo štyroch vnútorných bazénov (relaxačný, masážny, vlnový, detský bazén) a zo štyroch vonkajších bazénov (dva termálne bazény, masážny, oddychový bazén). Vnútorné a vonkajšie bazény s vodnými a vzduchovými tryskami a masážnymi tryskami.
 
Doprajte si kombináciu relaxačných masáží a kozmetických ošetrení prispôsobených potrebám Vašej pokožky v štýlovom a vkusnom interiéri.
 
 
 

 

Poloha hotela s terasou na jeho streche a s ideálnym priestorom na najvyššom poschodí pre firemné večierky ostane v hlavách Vašich zamestnancov do konca života. Doprajte si posedenie v kruhu tých, s ktorými sa denne stretávate pri pracovných úlohách Vašej firmy.
Utužovanie kolektívu je stále najlepšie urobiť neformálne.Užite si ho s kreatívnym programom. ktorý zabezpečíme podľa Vašich požiadaviek.
 
Športové a iné aktivity v okolí do 15 km: 
- Biliard, Bowling
- Cyklistika / Cykloturistika, Turistika, 
- Fitness centrum
- Futbalové ihrisko, Zimný štadión
- Jazda na koňoch
- Korčuľovanie (kolieskové), Korčuľovanie na ľade
- Minigolf, Tenis, 
- Rybolov
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Thermal Šírava ****
   adresa: Kaluža 656, 072 36
   telefón: +421 56 2852 200
   mobil: +421 940 600 943, +421 940 600 947
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.thermalsirava.sk
   gps: 48.80381° x 22.00183°
   fb: www.facebook.com/ThermalSiravaSpaResort/

 

No reviews for house
Please past text to modal