hotel Termál ***
60,00 EUR
1.500,00 CZK
Slovensko, hotel Termál ***, Vyhne 249, 966 02
hotel Termál ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Žiar nad Hronom
Mesto / obec: Vyhne
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 177
Ponuka objektu:
Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Wellness Vírivka Sauna Coffee break Masáže Wifi Konferencie

Hotel je situovaný v nádhernom prostredí Štiavnických vrchov, v malebnej obci Vyhne, s bohatou kúpeľnou históriou a termálnou vodou s liečivými účinkami.

 

 

 

Hotel má k dispozícii 31 dvojlôžkových izieb, 2 jednolôžkové izby, 2 apartmány a 1 rodinnú izbu. Celková kapacita je 72 pevných lôžok s možnosťou 14 prísteliek.
Vybavenie izieb je štandardné, súčasťou je kúpeľňa so sprchovým kútom, LCD televízor, satelitné pripojenie, telefón a bezplatné Wi-Fi pripojenie.
Súčasťou vybavenia apartmánov i rodinnej izby je minibar, trezor, či zabudovaný sušič vlasov.
Okrem možnosti ubytovania s raňajkami sú v ponuke rôzne pobytové balíčky líšiace sa dĺžkou, ponukou služieb, či sezónnosťou. Všetky izby ako aj spoločenské priestory v hoteli sú nefajčiarske. V tesnej blízkosti hotela je bezplatné, nestrážené parkovisko, monitorované kamerovým systémom s 30 parkovacími miestami. 
 


 

 

Stála ponuka Á la Carte menu, sezónne jedlá, špeciality šéfkuchára alebo tradičná kuchyňa – všetko sú starostlivo a s láskou pripravené jedlá, ktoré Vás pri návšteve hotela Termál milo prekvapia. Príjemné prostredie hotelovej reštaurácie a Á la Carte reštaurácie dotvára letná terasa a priestory sú ideálne tak pre posedenia s rodinou či priateľmi, ako aj pre firemné akcie a eventy väčšieho rozsahu. Kvalitné cateringové služby, či zážitková gastronómia sú samozrejmosťou.
Pre príjemné posedenia pri káve, alebo pohári dobrého vína je k dispozícii LOBBY BAR & BRASERIE.
 
 
 

 

 

Kongresové centrum hotela Termál je oddelené a uzavreté od ostatných prevádzkových priestorov hotela. Klientom ponúka štyri samostatné kongresové sály, dve menšie a dve väčšie. Jednu z väčších sál je najviac možné rozšíriť o parketovú časť. Sály kongresového centra sú vybavené prezentačnou technikou (pevnou alebo prenosnou), flipchartom, fixami a pripojením na internet prostredníctvom wi-fi. Jedna z kongresových sál je plne klimatizovaná. Všetky miestnosti sú presvetlené prirodzeným denným svetlom. Priestory sú vhodné na rôzne školenia, semináre, prezentačné akcie. Samozrejmosťou je možnosť zabezpečenia širokých doplnkových služieb.
 
KONGRES 1 :
Ideálny priestor pre menšie skupiny. Možnosť rokovania aj za okrúhlym alebo oválnym stolom vytvára príjemnú atmosféru aj pre neformálne stretnutia.
Vybavenie : projektor / pripojenie HDMI, VGA, Wireless. Plátno 240 cm. Wi-fi.
 
KONGRES 2 :
Plochou viac ako 140m2 a priemernou kapacitou 80 miest poskytuje variabilné možnosti sedenia pri školeniach, workshopoch alebo prezentačných akciách. Otvorením deliacej steny so susediacou časťou reštaurácie sa priestor kongresovej miestnosti zväčší o ďalších 50m2, čím sa stáva ideálnym pre rôzne rauty, plesy, svadby, či iné slávnostné a spoločenské akcie.
Vybavenie : Projektor / pripojenie HDMI, VGA. Plátno 310 cm. Wi-fi.
 
KONGRES 3 :
Nachádza sa o poschodie nižšie ako kongres 1 a kongres 2. Svojou plochou a priemernou kapacitou je totožná s kongresovou sálou 2, avšak celoplošným parketom je vhodná najmä na akcie rôznych typov cvičení alebo tanečných workshopov. Je tiež vhodná pre animačné programy, stolný tenis, rôzne hry, ale aj školenia. Jej výhodou je prepojenie s vonkajšou piknik terasou, čo je prínosom najmä pri teambuildingových akciách spájajúcich interiérové a exteriérové aktivity.
Vybavenie : Projektor / pripojenie HDMI, VGA. Plátno 200 cm, Wi-fi.
 
MALÁ MEETINGOVÁ MIESTNOSŤ :
Miestnosť sa nachádza na 1 poschodí a je orientovaná do lesnej zóny. Je vhodná pre menšie skupiny a ponúka variabilné možnosti sedenia.
Vybavenie : Projektor / pripojenie HDMI, VGA. Plátno 200 cm, Wi-fi.
 
 

 

 

 

 
Wellness hotela Termál je svojou komornou atmosférou a dizajnovým riešením jedným z top wellness centier v kategórii trojhviezdičkových hotelov. K jeho obľúbenosti prispievajú i účinky termálnej vody s teplotou 36°C z vlastného prameňa, ktorou sú napúšťané bazény a ktorá nie je chemicky upravovaná.
Pre milovníkov saunovania máme SAUNOVÝ SVET - suchá sauna, parná sauna, infra sauna, ochladzovací bazén.
Ďalej máme v ponuke rôzne druhy masáží - klasické, reflexné, relaxačné a špeciálne.
V rámci hydro a termo terapie tiež poskytujeme hydromasážny box, hydromasážna sauna, kneipov kúpeľ, výrivka, lavatherm a rašelinový zábal.
 
 
 

 

V rámci teambuildingových akcií ponúkame našim klientom okrem kvalitných hotelových a wellness služieb aj zážitkovú gastronómiu alebo degustačné večery. Ďalšie možnosti ako organizovanie hudobnej produkcie, rôzne animácie, moderátorov, hostesing a pod. zabezpečujeme prostredníctvom spolupracujúcich agentúr. V rámci športovísk v tesnej blízkosti hotela Termál sú hosťom k dispzoícii športové aktivity – tenis, bowling, squash, minigolf. Veľkej obľube sa tešia exkurzie do miestneho pivovaru, ktorý je jedným z najstarších na Slovensku. Skupinové akcie je potrebné dohodnúť prostredníctvom hotelového marketingu, kde Vám radi spracujeme cenovú ponuku priamo na mieru podľa Vašich požiadaviek a špecifikácií.
Obec Vyhne vďaka svojej baníckej, pivovarníckej a kúpeľnej histórii ponúka široké možnosti trávenia voľného času. Ponuku voľnočasových aktivít spestruje i geografia obce s jej prírodnými zaujímavosťami. 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: hotel Termál ***
   adresa: Vyhne 249, 966 02
   telefón: +421 45 678 76 11
   mobil: +421 918 570 455, +421 918 570 755
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.termalvyhne.sk
   gps: 48.504700° x 18.791130°
   fb: www.facebook.com/Hotel-Termál-Vyhne-230399512143/

 

No reviews for house
Please past text to modal