Hotel Holiday Inn Trnava ****
80,00 EUR
2.000,00 CZK
Slovensko, Hotel Holiday Inn Trnava, Hornopotočná 5, 917 01 Trnava
Hotel Holiday Inn Trnava ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Trnavský
Okres: Trnava
Mesto / obec: Trnava
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 208
Ponuka objektu:
Klimatizácia Ubytovanie Reštaurácia Wellness Vírivka Sauna Fitness Masáže Coffee break Konferencie Wifi Teambuilding Audiovizuálna technika

Moderný štvorhviezdičkový hotel Holiday Inn Trnava v historickom centre mesta Trnava už od roku 2010 poskytuje širokú ponuku ubytovacích a doplnkových služieb prvotriednej kvality.
 

 

 

Hotel Holiday Inn Trnava ponúka ubytovanie v 103 klimatizovaných, komfortne zariadených a elegantných izbách, z toho je 94 štandardných izieb, 5 executive izieb, 2 štúdiá, 1 prezidentský apartmán a 1 bezbariérová izba. Naše izby sú moderné a pohodlné, avšak práve čistota je jedným z najdôležitejších faktorov, vďaka ktorým sa snažíme vytvoriť dokonalý zážitok pre našich hostí. Chápeme, aké dôležité je zabezpečiť čistotu na najvyššej úrovni tak, aby boli naši klienti spokojní. Preto máme prísne štandardy IHG pre vybavenie izieb.
Hotelové izby typu Štandard Vám poskytnú vysoký komfort pobytu a matrace vysokej kvality Vám zabezpečia pohodlný spánok, príslušenstvo na kávu alebo čaj, bezdrôtové pripojenie na internet a LCD televízor. V izbách typu Executive máte navyše nastaviteľnú pracovnú stoličku, luxusnú kozmetiku a žehlič na nohavice.
Štýlovo a luxusne zariadené Štúdio ponúka priestrannú obývaciu a spálňovú časť a je vhodný pre náročnejších hostí. Je v nej king-size lôžko pre dve osoby, druhá LCD obrazovka a turndown servis. Luxusný Prezidentský apartmán s kapacitou až pre 4 osoby disponuje  obývacou izbou,  terasou s posedením a výhľadom na Biskupský palác, dvomi spálňami a ponúka dostatok priestoru ako na prácu tak aj na relax.
 
 


 

 

Vychutnajte si kulinárske umenie nášho tímu kuchárov, ktorí pri tvorbe svojich špecalít uprednostňujú čerstvé lokálne suroviny a inšpirujú sa sezónnymi trendami. Tradičné pochúťky z nášho regiónu sú vzhľadom na medzinárodné zameranie nášho hotela dopĺňané zahraničnými špecialitami. 
Príďte osláviť a užiť si výročie, svadby, rodinné oslavy či obchodné stretnutia, a my Vám ušijeme na mieru celý event s ohľadom na Vaše požiadavky. Celý tím manažérov, kuchárov, čašníkov a baristiov sa postará o to, aby ste si od nás odniesli nezabudnuteľné spomienky a zážitky.
 
THE OAK TREE RESTAURANT - si Vás získa svojim štýlovým prostredím, skúsenou pozornou obsluhou a vyberaným jedlom. Spolu s našim tímom kuchárov pre Vás vytvoríme kulinársky zážitok inšpirovaný sezónnymi surovinami a modernou gastronómiou, ktorý dlho zostane vo Vašej pamäti. Z ponuky si vyberie milovník steakov, vegetarián, či labužník hľadajúci unikátne sezónne pochúťky.
LOBBY BAR - doprajte si chvíľku zaslúženého oddychu a spríjemnite si u nás svoj deň. Poseďte si len tak s priateľmi alebo nadviažte nové osobné či obchodné kontakty v elegantných a útulných priestoroch Lobby Baru. Máme pre Vás pripravenú ponuku nápojov a jedál, ktorá zaručene poteší Vaše chuťové poháriky.
GARDENIA A TERASA POD DUBOM - neoddeliteľnou súčasťou nášho reštauračného portfólia je presklená vinotéka Gardenia s priamym prístupom na priestrannú terasu. Môžete si vychutnať vína od slovenských vinárov, selekciu dopĺňajú vína z rôznych kútov sveta. Svetlá miestnosť s romantickým nádychom je vhodná pre usporiadanie menších svadieb, osláv, výročí či iných rodinných stretnutí.
WHISKEY BAR - na druhom poschodí tvoria dve prepojené priestranné miestosti, ktorých nádych komfortu dolaďujú pohodlné kožené kreslá a bar s vyberaným alkoholom a exkluzívny výber cigár. Miestnosť s intímnou atmosférou je vhodná na oslavy, večierky, narodeninové párty, rozlúčky so slobodou či obchodné stretnutia.
 
 

 

 

Hotel Holiday Inn Trnava je vďaka dlhoročným skúsenostiam s organizovaním eventov, krásnym kongresovým priestorom s rozmanitým využitím, s celkovou kapacitou 1100 osôb, rozlohou 900 m2 a najväčšou sálou na západnom Slovensku je tým pravým miestom pre organizovanie rôznych typov podujatí.
Kongresové priestory sú vybavené Hi-tech ozvučovacou a prezentačnou technikou, bezdrôtovou WiFi sieťou a pre Vaše pracovné či spoločenské podujatia Vám pripravíme parket alebo pódium rôznych rozmerov.
Ak plánujete akciu súbežne vo viacerých miestnostiach, hotel má k dispozícii 7 kongresových priestorov. Spolu s vynikajúcou kuchyňou pripravenou tímom našich kuchárov a veľmi jednoduchou dostupnosťou z diaľnice D1 sme ideálnym miestom pre Vaše podujatie.
 
 

 

 

 

V hoteli nechýba moderne zariadený Wellness.
Revitalizujte svoje telo a myseľ v relaxačnej zóne Green Wellness & MiniGym. Zregenerujte sa v našich saunách, zabudnite na každodenné starosti v obklopení bubliniek vo výrivkách a rozmaznajte sa masážami a procedúrami vykonávanými profesionálnymi thajskými masérkami. 
Na udržanie fyzickej kondície odporúčame navštíviť hotelovú posilňovňu vybavenú modernými strojmi.
 
 
 

 

Okolie ponúka množstvo historických a turistických atrakcií z ktorých odporúčame navštíviť :
 
SÚSOŠIE NAJSVÄTEJŠEJ TROJICE - impozantné barokové súsošie, ktoré vytvoril Ján Krištof Khien v roku 1695.
BAZILIKA SV. MIKULÁŠA - je charakteristickou dominantou Trnavy, postavená v rokoch 1380-1421.
KATEDRÁLA SV. JÁNA KRSTITEĽA - prvá ranobaroková stavba na Slovensku, ktorá patrí k najkrajším v Európe.
MESTSKÁ VEŽA - renesančná dominanta Trojičného námestia bola postavená v roku 1574 ako pozorovateľňa. 
SMOLENICKÝ ZÁMOK
ČERVENÝ KAMEŇ - hrad, ktorý sa spomína od roku 1240.
 
Pre športové vyžitie a teambuilding odporúčame :
 
RELAX AQUA & SPA - vzdialený len 350m od hotela ponúka 4 bazény, 8 sáun, 2 vírivky a 2 tobogány. 
HEORES LASER ARÉNA - adrenalínová hru až pre 11 hráčov, v ktorej hráči strieľajú proti sebe modernými laserovými zbraňami. 
GOLF TRNAVA - tréningové zázemie pre nácvik krátkej a dlhej hry s komfortnou sociálnou vybavenosťou.
SPEEDYKART TRNAVA - verejná indoor motokárová hala s celoročnou prevádzkou. Okruh má dĺžku približne 300 metrov a šírku v rozpätí od dvoch do piatich metrov.
 
Apimed – ochutnávka medoviny – možná aj v priestoroch hotela.
 
 

 

 

   názov: Hotel Holiday Inn Trnava ****
   adresa: Hornopotočná 5, 917 01 Trnava
   telefón: +421 33 325 05 20
   mobil: +421 911 051 805
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.holidayinn-trnava.sk
   gps: 48°379´948" x 17°587´609"
   fb: www.facebook.com/holidayinntrnava/

 

No reviews for house
Please past text to modal