penzión Nadka Bojnice
penzión Nadka Bojnice
Adresa: penzión Nadka, Opatovce nad Nitrou 571, 972 02
Špecifikácia:
Penzión Nadka sa nachádza v Hornonitrianskej kotline a je situovaný v tichom prostredí lesa, priamo v prírode a napriek tomu umiestnený takmer v turistickom a kultúrnom centre Bojníc.

 

 

 

Penzión NADKA ponúka ubytovanie pre 40 osôb v desiatich priestranných dvojlôžkových štúdiách s možnosťou dvoch plnohodnotných prísteliek.
Každá izba má vlastnú kúpeľňu, kuchynku a LCD TV so satelitným prímačom. Samozrejmosťou je kompletné zariadenie kuchyniek kuchynským riadom a  varnou kanvicou. V kúpeľni nechýbajú uteráky a osušky.
V celom objekte penziónu je bezdrôtové pripojenie WIFI.
Zariadenie je vzhľadom na svoju vybavenosť tiež vhodné na firemné teambuildingy, spoločenské podujatia, víkendové akcie pre skupiny, školské výlety, dovolenkové pobyty, športové a rekreačné sústredenia.
Stravovanie (cateringovou formou) zabezpečujeme pre ucelené skupiny nad 15 osôb.
Všetky izby sú kompletne vybavené kuchynkou, takže príprava stravy je jednoduchá. Ak by ste predsa len radi využili reštauračné služby, ponúkame vám priestory Salašu Vigľaš, ktorý je od nás vzdialený len 100 m.
Okrem ubytovacej časti je hosťom k  dispozícii (na prízemí) biliardová miestnosť, ktorú môžu počas pobytu bezplatne využiť denne medzi 10 – 22 hod. Po náročnom fyzickom tréningu sa hostia môžu občerstviť v bare.
Na prvom poschodí je spoločenská miestnosť, ktorá slúži aj ako konferenčná miestnosť určená pre školenia, posedenia a rauty. Jej súčasťou je terasa, s východom do lesa. Súčasťou objektu je ohnisko, ktoré je pre našich hostí zdarma.
Welnes centrum sa nachádza na prízemí penziónu, kde majú ubytovaní možnosť zrelaxovať v jakuzze, vo fínskej saune, infrasaune.
Bezplatné súkromné parkovisko je k dispozícii na mieste (rezervácia nie je potrebná).
 
Oblasť je vyhľadávaná pre dobré podmienky na pešiu turistiku a cykloturistiku.
Bojnice sa rozprestireajú pri úpätí pohoria Malá Magura, ktorá je súčasťou Strážovských vrchov. Táto lokalita ponúka veľa cyklotrás a okruhov rôznej náročnosti.
V Bojniciach môžu hostia navštíviť Bojnický zámok, ZOO, kúpalisko Čajka, zrkadlové bludisko, Dinopark, múzeum, kúpele a ďalšie kultúrne, alebo cirkevné pamiatky.
 
 
 

   názov: penzión Nadka 
   adresa: Opatovce nad Nitrou 571, 972 02
   telefón:  
   mobil: +421 917 741 694
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.ubytovanievbojniciach.sk
   gps: 48°46´32.7" x 18°33´53.1"
   fb: www.facebook.com/penzion.nadka/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 70 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 910862862
Názov: penzión Nadka
Okres: Prievidza
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 910862862
Garages: 3
Built year: 1930