penzión Liptovský mlyn Liptovská Teplá
penzión Liptovský mlyn Liptovská Teplá
Adresa: penzión Liptovský mlyn Liptovská Teplá, Štefana Šmiheľa 134, 034 83 Liptovská Teplá
Špecifikácia:
Penzión Liptovský mlyn ponúka štýlové ubytovanie priamo v srdci kúpeľnej, rekreačnej a turistickej oblasti na Liptove v blízkosti termálu Bešeňová, kúpeľov Lúčky, Liptovskej Mary a Nízkych Tatier.

 

 

Penzión Liptovský mlyn ponúka ubytovanie v dvoch izbách a siedmich apartmánoch :
 
Apartmán - Mlynár 5+2 :
Je to priestranný trojizbový päťlôžkový bezbariérový apartmán o výmere 80 m2. Ponúka útulné ubytovanie s vlastnou kúpeľňou a dvoma toaletami. K dispozícii je i vybavená kuchynka s chladničkou a širokouhlá TV.
Apartmán - Kráľovský 2+1 :
Štýlový dvojlôžkový apartmán o výmere 45 m2 s výhľadom na Chočské vrchy. Ponúka útulné ubytovanie s vlastnou kúpeľňou a toaletou. K dispozícii je i vybavená kuchynka s chladničkou a širokouhlá TV.
Apartmán - Kráľovský 5+2 :
Priestranný päťlôžkový apartmán o výmere 65 m2 s výhľadom na Chočské vrchy a panorámu Nízkych Tatier. Ponúka útulné ubytovanie s vlastnou kúpeľňou a toaletou. K dispozícii je i vybavená kuchynka s chladničkou a širokouhlá TV.
Apartmán - Liptov 2+1 :
Štýlový dvojlôžkový apartmán o výmere 45 m2 s výhľadom naChočské vrchy. Ponúka útulné ubytovanie s vlastnou kúpeľňou a toaletou. K dispozícii je i vybavená kuchynka s chladničkou a širokouhlá TV.
Apartmán - Liptov 5+2 :
Priestranný päťlôžkový apartmán o výmere 65 m2 svýhľadom na Chočské vrchy a panorámu Nízkych Tatier. Ponúka útulné ubytovanie s vlastnou kúpeľňou a toaletou. K dispozícii je i vybavená kuchynka s chladničkou a širokouhlá TV.
Apartmán - Choč 2+2 :
Štýlový štvorlôžkový apartmán o výmere 40 m2 s výhľadom na Choč. Dve lôžka sú v samostatnom priestore so zníženou výškou s dostupnosťou po mlynárskych schodoch a sú tak vhodná najmä pre deti. Ponúka útulné ubytovanie s vlastnou kúpeľňou a toaletou. K dispozícii je i vybavená kuchynka s chladničkou a širokouhlá TV.
Apartmán - Chopok 2+2 :
Štýlový štvorlôžkový apartmán o výmere 40 m2 s výhľadom na Choč. Dve lôžka sú v samostatnom priestore so zníženou výškou s dostupnosťou po mlynárskych schodoch a sú tak vhodná najmä pre deti. Ponúka útulné ubytovanie s vlastnou kúpeľňou a toaletou. K dispozícii je i vybavená kuchynka s chladničkou a širokouhlá TV.
 
Pre hostí sú pripravené hygienické potreby, hotelový textil a nechýba ani fén na vlasy.
V interiéri nájdete pôvodné kamenné múry, rustikálne masívne drevo, alebo obklady v štýle Provence v súlade s industriálnymi prvkami kovu a skla.
K zvýšeniu komfortu bola budova mlyna vybavená podlahovým vykurovaním, systémom výmeny vzduchu s rekuperáciou tepla.
Pobyt na Liptove môžete obohatiť degustáciou kvalitných slovenských a moravských vín v priestoroch štýlovej vínnej pivnice, milovníkov piva naopak poteší samoobslužný výčapný pult. 
V penzióne je možnosť sa ubytovať i s domácimi maznáčikmi.
V celom penzióne je dostupné vysokorýchlostné internetové pripojenie. 
Hostia môžu využiť hotelové parkovisko s nabíjacími stanicami pre elektromobily a službu zapožičanie alebo úschovy bicyklov a ich ručného umývania. 
 


 

 

Ubytovacie jednotky majú pre prípravu a ohrev stravy k dispozícii plne vybavené kuchynky.
Najbližšia predajňa potravín je vo vzdialenosti cca 200 m od penziónu.
Súčasťou penziónu je i vonkajšia terasa, vínna pivnica a samoobslužný výčapný pul na pivo.
 
 

 

 

V penzióne sa nenachádza konferenčná miestnosť určená na takéto aktivity, no po dohode je možné firemné stretnutia, menšie workshopy a prezentácie organizovať vo vínnej pivnici.
Tieto aktivity je ideálne skombinovať s večernou degustáciou ponúkaných slovenských a moravských vín.
 
 
 

 

 

Budova s ponukou wellness služieb je momentálne v rekonštrukcii.
Štýlové wellness centrum penziónu Liptovský mlyn bude obsahovať bazén, saunu, vírivku a bude doplnené o masérske služby.
 
 

 

Okolie penziónu je ideálne na pešie prechádzky, turistické výlety v Nízkych Tatrách a cyklovýlety na početných cyklotrasách, ktoré sa tu nachádzajú.
Odporučiť môžeme výlety na Veľký Choč - 5km, Liptovský hrad - 5km, Havránok - 7 km, Čereňovu skalu - 7 km, Hrad Likava - 12 km a Prosieckej doliny - 14 km.
V lete si dostatok zážitkov a kúpania môžu návštevníci dopriať v Termalparku Bešeňová - 3 km, v kúpeľoch Lúčky - 4 km, či Tatralandii - 19 km. Liptovská Mara je vzdialená len cca 5 km a ponúka širokú ponuku vodných športov, či výhliadkové plavby loďou.
Kontaktné ZOO je v blízkosti aquaparku Tatralandia. Od ostatných ZOO sa líši tým, že určitá zvieratá si môžete pohladiť, nakŕmiť krmivom kúpeným pri pokladni, vyfotografovať, alebo sa zabaviť jazdou na koňoch a poníkoch.
 
V zimnom období sú v okolí vynikajúce lyžiarske podmienky.
V stredisku Malinô Brdo - 12 km je k dispozícii 10 km zjazdových tratí a okolie Malina Brda ponúka i výborné možnosti pre bežecké lyžovanie, turistiku a skialpinizmus. 
Hneď na začiatku známej Demänovskej doliny - 22 km sa nachádza FUN PARK Žiarce.
Ďalšie lyžiarske strediská nájdete i v Závažnej Porube - 25 km a v najväčšom zimnom stredisko na Slovensku Chopok-Jasná - 30 km.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: penzión Liptovský mlyn Liptovská Teplá
   adresa: Štefana Šmiheľa 134, 034 83 Liptovská Teplá
   telefón:  
   mobil: +421 948 214 214
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.liptovsky-mlyn.sk
   gps: 49.1017853° x 19.4092717°
   fb: www.facebook.com/liptovskymlyn

 

Krajina: Slovensko
Cena: 69 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: penzión Liptovský mlyn
Okres: Ružomberok
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930