hotel Tulipán *** Tatranská Lomnica
hotel Tulipán *** Tatranská Lomnica
Adresa: hotel Tulipán *** Tatranská Lomnica, Tatranská Lomnica 63, 059 60
Špecifikácia:
Hotel Tulipán*** je útulný štýlový kongres a wellness hotel situovaný v malebnom prostredí Tatranského národného parku Vysokých Tatier, v Tatranskej Lomnici.

 

 

Hotel ponúka šesť 2-lôžkových izieb - dvojky s prísteľkami a dva druhy priestranných apartmánov. Vďaka menšiemu počtu izieb sa tešte na rodinnú atmosféru, profesionálny a ochotný personál.
 
Izby :
Sú ideálne pre dvojicu, prípadne pre dvojicu s jedným dieťaťom, ktoré spí na prístelke.
Izby sú vybavené malou kuchynkou (mikrovlnka v kuchynke je len na požiadanie hosťa). Kúpeľňa je vybavená vaňou, alebo sprchovacím kútom.
Jedna z týchto izieb je podkrovná.
 
Apartmány Standard :
Apartmány sú ideálne pre dvojicu, prípadne pre dvojicu s dieťaťom, ktoré spí na prístelke. Majú tiež masívny písací stôl so stoličkou.
Sú vybavené malou kuchynkou (mikrovlnka v kuchynke je len na požiadanie hosťa). Kúpeľňa je vybavená vaňou.
 
Apartmány De Luxe :
Apartmány sú ideálne pre dvojicu, prípadne pre dvojicu s jedným, alebo dvoma deťmi, ktoré spia na prístelke.
Sú vybavené malou kuchynkou (mikrovlnka v kuchynke je len na požiadanie hosťa). V obývačke je masívny jedálenský stôl, dve stoličky pre dospelých a dve pre deti. Kúpeľňa je vybavená vaňou.
Jeden z apartmánov má dve samostatné miestnosti s manželskými posteľami a je ideálny až pre 5 hostí. Je vybavený malou kuchynkou (mikrovlnka v kuchynke je len na požiadanie hosťa). V obývačke je sedacia súprava so štyrmi miestami. V kuchynke je malý masívny jedálenský stôl. Kúpeľňa je vybavená vaňou.
 
Hotel Tulipán*** je aj "baby friendly hotel" - ideálny pre rodiny s deťmi. Požičiavame detské posieľky a deťom pripravujeme detské menu.
Samozrejmosťou je pripojenie na sieť WiFi v celom objekte.
V exteriéri je pripravené posedenie na terase a parkovacie miesta hneď pri hoteli sú strážené kamerovým systémom.
Hotel je nefajčiarsky !
 


 

 

Reštaurácia hotela Tulipán*** ponúka ubytovaným hosťom, ale i príležitostným návštevníkom tradičné lokálne, ale aj moderné európske jedlá. Čerstvé a kvalitné suroviny sú zárukou skvelej chute a dokonalého gurmánskeho zážitku.
V ponuke nájdete tradičnú slovenskú kalorickú klasiku, ale vychádzame v ústrety aj zákazníkom, ktorý preferujú nutrične hodnotné nízkokalorické alebo vegetariánske jedlá. Samozrejme nezabúdame ani na deti, ktorým ponúkame obľúbené detské menu.
K jedlu ponúkame vysoko kvalitné slovenské vína ale aj tradičné a remeselné pivá. Ako aperitívy a digestíva ponúkame výnimočné destiláty. Samozrejmosťou je aj široká ponuka nealkoholických nápojov, ale aj prírodných limonád vlastnej výroby.
Kapacita reštaurácie s panoramatickou terasou je 100 osôb.
 
Večer odporúčame navštíviť hotelový bar, kde vám skúsený barman namieša nápoje podľa vašich predstáv a ráno si zas môžete dopriať dúšok kvalitnej kávy v kaviarni, alebo navštívte cukráreň a pochutnajte si na koláčoch od miestnej cukrárky.
 
 
 

 

 

Hotel Tulipán*** ponúka firmám prenájom priestorov, kde sa môžu usporadúvať firemné posedenia, firemné stretnutia, firemné školenia a kongresy.
Hotel je tiež ideálnym miestom pre organizovanie svadieb, večierkov, rodinných osláv, posedení či iných významných udalostí v krásnom prostredí Vysokých Tatier.
 
Pri príprave a realizácii Vašej akcie Vám zabezpečíme:
- rokovacie priestory s technickým vybavením ( pripojenie internet cez Wi-Fi, dataprojektor, spätný projektor, flipchart, premietacie plátno, audio vizuálne zariadenie)
- kompletný servis pre odborný program
- ubytovanie, stravovanie a catering
- organizáciu kultúrnych a spoločensko-gastronomických akcií
 
Kapacita priestorov v salóniku je do 50 osôb.
 
Na požiadanie Vám radi vypracujeme konkrétnu cenovú ponuku, ktorá bude zahŕňať všetky služby, ktoré od nás budete pre Vašu akciu požadovať.
 
 

 

 

O dokonalý oddych sa postará hotelové wellness centrum.
 
Nájdete v ňom :
- bazén s rozmermi 7x4m, hĺbkou 140cm a príjemnými 29°C 
- suchú, parnú a bylinkovú saunu
- jacuzzi
- športovú a relaxačnú masáž (na objednávku)
 
Wellness centrum hotela Tulipán je k dispozícii: 17:00 - 21:00 hod.
Mimo otváracích hodín si rezervujte vstup na recepcii hotela (pre skupiny 3 a viac osôb).
 
 

 

Letná sezóna :
Tatranská Lomnica je vhodným východiskom pre vysokohorské túry na Sliezsky dom, Slavkovský štít, Zbojnícku chatu, Skalnaté pleso, výlety do Popradu, Kežmarku alebo Belianskej jaskyne.
Hotel je tiež ideálnym východiskovým bodom pre podnikanie krátkych prechádzok v okolí Tatranskej Lomnice. Neďaleko Hotela je nástupná stanica kabínkovej lanovky na Skalnaté pleso, s možnosťou prestupu na lanovku na Lomnický štít.
Okolie ponúka i vhodné trasy rôznej náročnosti pre cykloturistiku.
V blízkosti si návštevníci môžu vyskúšať rôzne adrenalínové atrakcie, ako sú napr. :
- TATRABOB - jazda na koľajnicovom bobe
- LETNÝ TUBING - jazda na gumenom kolese
- VEVERIČÍ LANOVÝ PARK - adrenalínová zábavka v lanovom parku
- CHODNÍK KORUNAMI STROMOV - náučný nadúrovňový chodník
K ďalším zaujímavostiam patria i TrickLandia v Starom Smokovci, galéria Dobrá Hračka v Tatranskej Lomnici, digitálna galéria a kaviareň v Tatranskej Polianke, expozícia SKI MÚZEA v Tatranskej Lomnici a neďaleké múzeum TANAPu.
 
Zimná sezóna :
V zime sú lyžiarom k dispozícii i priamo v Tatranskej Lomnici 3 vleky – Jamy, Čučoriedky, sedačková lanovka do Lomnického sedla a kabínková lanovka na Skalnaté Pleso, ako aj služby lyžiarskych škôl, skiservisov a požičovní športových potrieb.
Lyžiarske stredisko JAMY je vzdialené od hotela len 1 km a ponúka upravenú, umelo zasnežovanú trať stredne ťažkej náročnosti s možnosťou nočného lyžovania. Náročnejším lyžiarom je určený svah z Lomnického sedla, ktorý patrí k najlepším lyžiarskym terénom vo Vysokých Tatrách s dobrými lyžiarskymi podmienkami až do začiatku mája. 
Možnosti zimných športov neodmysliteľne rozširuje aj prírodné klzisko.
Lyžiarom sú k dispozícii v okolí i tieto lyžiarske strediská a vleky :
- lyžiarsky vlek v stredisku Horný Smokovec (v blízkosti hotela Bellevue)
- lyžiarske vleky v stredisku Jakubková lúka (vhodné pre začiatočníkov a deti)
- lyžiarske stredisko Hrebienok dostupné pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca s lyžiarskymi terénmi rôznej obtiažnosti
Milovníci klasického bežeckého lyžovania nájdu na Šrtbskom plese výborne upravené bežecké trate, a tiež požičovňu bežeckých potrieb.
 
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: hotel Tulipán ***
   adresa: Tatranská Lomnica 63, 059 60
   telefón:  
   mobil: +421 940 656 525
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hoteltulipan.sk
   gps: 49°9´59.16" x 20°17´2.8"
   fb: www.facebook.com/Hotel-Tulipán-150127418395930

 

Krajina: Slovensko
Cena: 55 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: hotel Tulipán ***
Okres: Poprad
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930