penzión Estatic Kremnica
penzión Estatic Kremnica
Adresa: penzión Estatic, Zechenterova 356/24, 967 01 Kremnica
Špecifikácia:
Penzión Estatic sa nachádza v Kremnici, len na skok k námestiu a všetkým pamiatkam, ktoré sa v tomto banskom mestečku nachádzajú.
 

 

 

 

Penzión má na ubytovanie hostí k dispozícii 3 izby a je ideálnym ubytovaním pre firemných reprezentantov a obchodných zástupcov na prenocovanie pri pracovných aktivitách v Kremnici, či blízkom okolí.
Každá z izieb je vkusne zariadená, má manželskú posteľ s kvalitnými matracmi so šírkou 180 cm, ktoré zaručujú vysoký štandard a kvalitný spánok.
K ich štandardnému vybaveniu tiež patrí TV so satelitným príjmom a samozrejmosťou je tiež WiFi pripojenie k internetu a to vo všetkých priestoroch penziónu.
Hosťom sú k dispozícii dve kúpelne so sprchovacím kútom a WC.
Oddýchnuť a posedieť je možné v spoločných chodbových priestoroch, alebo v balkónových priestoroch penziónu.
K príprave kávy, čaju a iných nápojov môžu hostia využiť malú kuchynku prispôsobenú pre tieto účely.
K dispozícii je i menšia spoločenská miestnosť, ktorá slúži na podávanie raňajok pre ubytovaných hostí, ktoré sú v cene ubytovania.
Raňajky pripravuje priamo majiteľka penziónu a ich základom sú čerstvé biopotraviny dodávané farmármi z okolia.
Ďalšie stravovanie si hostia môžuriešiť návštevou niektorého z mnohých reštaurácií, ktoré sa v Kremnici nachádzajú. 
V letnom období bude pre hostí k dispozícii i posedenie v záhradnom altánku, kde bude možnosť opekania, či grilovania.
Parkovanie áut je zabezpečené v uzavretom areáli dvora penziónu.
 
Penzión Estatic sa nachádza priamo v Kremnici, teda v meste, ktoré je známe svojou banskou históriou a tak určite odporúčame návštevu Mincovňe Kremnica, ktorá je najstaršou dodnes existujúcou mincovňou na svete.
Určite odporúčame navštíviť i Mestský hrad v Kremnici, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou a je sprístupnený verejnosti. Z jeho hradnej veže je najkrajší výhľad na celé mesto a jeho okolie. 
V Kremnici sa nachádza i niekoľko múzeí - Múzeum mincí a medailí, Múzeum dejín lyžovania na Slovensku, Múzeum gýča, alebo Banské múzeum - štôlňa Andrej.
Záujemcom o relax a wellness služby odporúčame návštevu Relax centra na Skalke (bowling, wellness, masáže, squash...) s celoročnou prevádzkou, alebo môžu navšíviť neďaleké Aqua&SPA kúpele v Turčianskych Tepliciach vzdialené len 22 km (cca 15 min.cesty autom) od Kremnice. Obľúbeným je i Beliansky tajch, ktorý je vzdialený od Kremnice cca 39 km.
Okolie je ideálne i pre turistické výlety a cykloturistiku - návštevníci majú možnosť prebádať nádhernú prírodu Kremnických vrchov, v ktorých je veľa dobre značených turistických a cykloturistických trás rôznej náročnosti. 
V zime patrí k najnavštevovanejším strediskám neďaleká Skalka pri Kremnici, ktorá sa považuje za jedno z najnavštevovanejších stredísk bežeckého lyžovania. 
Dobrú lyžovačku si môžete užiť i na lyžiarskom stredisku SKI Krahule, ktoré je vzdialené cca 6 km od penziónu.
 
 
 

   názov: penzión Estatic
   adresa: Zechenterova 356/24, 967 01 Kremnica
   telefón:  
   mobil: +421 918 972 923
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www:  
   gps: 48°42´8.64" x 18°55´10.92"
   fb:  

 

Krajina: Slovensko
Cena: 25 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 910862862
Názov: penzión Estatic
Okres: Žiar nad Hronom
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 910862862
Garages: 3
Built year: 1930