hotel TATRA ***
hotel TATRA ***
Adresa: Karpatská 3273/7, 058 01 Poprad
Špecifikácia:

Hotel Tatra*** ponúka príjemné ubytovanie v blízkosti centra mesta Poprad s prekrásnym výhľadom na Vysoké Tatry. Svojim moderným vybavením vytvára priestor aj pre organizovanie školení, konferencií, firemných stretnutí a rodinných osláv.

 

 

 

Ubytovacia kapacita hotela pozostáva zo 71 dvojlôžkových izieb s možnosťou prístelky, 6 rodinných apartmánov a 6 luxusných apartmánov.

Dvojlôžková izba:
Má vlastné sociálne zariadenie, televízor, telefón, Wifi a je vhodná pre jednotlivca, pár, alebo rodinu s 1 dieťaťom

Rodinný apartmán :
Pozostáva z dvoch dvojlôžkových izieb, so spoločným sociálnym zariadením pre obe izby a kuchynským kútikom. Izby sú vybavené televízorom, telefónom a internetom.

Apartmán Suite :

Pozostáva z dvoch dvojlôžkových izieb, so spoločným sociálnym zariadením pre obe izby a kuchynským kútikom. Izby sú vybavené televízorom, telefónom a internetom.
 


 


Hotel a jeho exkluzívna reštaurácia s najmodernejším vybavením a vynikajúcim profesionálnym personálom je vám plne k dispozícii pri príprave vašich spoločenských akcií. Ponúkame profesionálnu prípravu jedál a nápojov na vysokej úrovni, perfektnú a priateľskú ústretovú obsluhu ako aj exkluzívny servis. Podľa vášho želania poskytujeme rôzne úpravy jedál i pre bezlepkovú, či iné diéty, ako aj prípravu detského menu. Jedálny lístok je pravidelne obmieňaný a zohľadňuje rôzne kulinárske špeciality.
Reštaurácia je vhodná i na usporiadanie rôznych rodinných osláv a firemných stretnutí.

 

 

 

Okrem kvalitných ubytovacích a reštauračných služieb, má Hotel Tatra k dispozícii priestory so špičkovým technickým vybavením. Sú ideálnym miestom na organizovanie Vašich kongresov, seminárov, konferencií, rokovaní, spoločenských či pracovných stretnutí  podujatí. V ponuke je veľká konferenčná miestnosť s kapacitou 180 osôb, 10 salónikov s kapacitou do 25 osôb, business salónik a PC salónik. Na organizovanie kultúrno-spoločenských eventov a svadieb je obzvlášť vhodný aj priestor našej reštaurácie.

 

 

 

Hotelové relax centrum poskytuje návštevníkom Fínsku, parnú a infra saunu pre celkovú regeneráciu organizmu.
V ponuke máme i masáže antistresové, reflaxné, ale i klasické.

 


Ponúkame široké možnosti, ako utužiť kolektív, posilniť firemného ducha a zbaviť sa pracovného stresu v kruhu vašich kolegov.
Organizujeme teambuildingové večery a tematicko ladených pobytov pod vedením profesionálov.
Tatra hotel je správnym miestom pre utuženie pracovných vzťahov s množstvom príležitostí pre kolektívny relax, načerpanie síl a zábavu.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Tatra ***
   adresa: Karpatská 3273/7, 058 01 Poprad
   telefón: +421 52 787 17 00, +421 52 787 17 01
   mobil:  
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.tatrahotel.com
   gps:  
   fb: www.facebook.com/pg/tatrahotelpoprad/about/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 40 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Welcome spol.s.r.o.
Okres: Prievidza
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930