Hotel Veľká Fatra ****
Hotel Veľká Fatra ****
Adresa: Hotel Veľká Fatra ****, SNP 519, 039 12 Turčianske Teplice
Špecifikácia:
Liečebný hotel Veľká Fatra **** sa nachádza v kúpeľnom meste Turčianske Teplice medzi mestami Žilina a Banská Bystrica a je situovaný na kúpeľnej kolonáde, priamo v centre mesta. 

 

 

 

Hotel poskytuje ubytovanie v jedno- a dvojlôžkových izbách a apartmánoch aj pre tých najnáročnejších klientov. Všetky izby sú vybavené kúpeĺňou / WC, TV so satelitom, rádiom, telefónom, minibarom a internetom. Všetky izby mjú balkón. Celková kapacita 300 lôžok.
Procedúry aj ďalšie služby dostupné priamo v hoteli.
Parkovanie je možné na vymedzených hotelových parkoviskách alebo v garáži za poplatok.
Domáce zvieratá sú zakázané.
 
Ďalšie hotelové služby :
 
- Balneoprevádzka
- Bazén Olympic
- Detský kútik
- Reštaurácia
- Kozmetika
- WiFi pripojenie na internet
 
 
 


 

 

Stravovanie je zabezpečené v jedálňach Žigmund a Žofia na 2. poschodí v hoteli Veľká Fatra ***. 
Raňajky, obedy aj večere sú podávané formou bufetu. Na výber je aj možnosť dietného stravovania (na výber racionálna, diabetická, urologická, žalúdočná, bezlepková, redukčná, vegetariánka, delená strava). Všetky jedlá sú pripravované z tých najkvalitnejších surovín rukami a srdcom šéfkuchára a jeho tímu. Do jedální nie je povolený vstup v športovom oblečení, resp. v županoch. 
 
V kúpeľoch platí dress kód na spoločenských a kultúrnych podujatiach v kaviarni Maximilián a Art Caffe a vzhľadom k charakteru podujatí sa vyžaduje spoločenský odev.
 

 

 

Zasadacie miestnosti a biznis zariadenia liečebného hotela Veľká Fatra sú vám k dispozícii za príplatok.
 
Pre využitie v rámci školení a konferencií sú k dispozícii :
- reštaurácia Maximilián
- herňa reštaurácie Maximilián
- záhradná reštaurácia u Palatína
- kaviareň Art Caffe
- malá zasadačka
 

 

 

V rámci krásneho kúpeľného parku, cca 100 m od hotela, sa nachádza areál vodnej zábavy Spa & Aquapark, ktorý je otvorený celoročne a ponúka veľa možností na aktívny i pasívny relax a zábavu. Pre kúpeľných hostí je vstup do aquaparku zadarmo v rámci niektorých wellness a dovolenkových pobytov, prípadne so zľavou. Klienti môžu využiť služby aj vonkajšieho a vnútorného hotelového bazéna s termálnou vodou.
V Spa & Aquaparku, sa nachádzajú bazény a vodné atrakcie. Vďaka zloženiu minerálnej vody je Spa & Aquapark jediný aquapark so Zlatým prameňom na Slovensku.
 
 
 

 

V rámci voľného času majú hosti možnosť využiť bohaté a pestré kultúrne a športové vyžitie, oddych a zábavu v Spa & Aquaparku a výlety do prekrásnej prírody okolia mesta Turčianske Teplice. 
V okolí hotela sa nachádzajú aj lyžiarske strediská: Jasenská dolina, Fačkové sedlo a Valčianska dolina (cca 20 min autom). 
 
Počas celého pobytu máte k dispozícii náš kreatívny Concierge tím. "Prvé dámy hotela" vám radi zorganizujú výlet, odporučia prehliadku tých najkrajších kultúrnych pamiatok, rezervujú stôl v reštaurácii či inak vyplnia individuálne požiadavky.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

 

   názov: Hotel Veľká Fatra ****
   adresa: SNP 519, 039 12 Turčianske Teplice
   telefón: +421 43 4913 000
   mobil: +421 905 226 061
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.therme.sk
   gps: 48.86196° x 18.86007°
   fb: www.facebook.com/Kúpele-Turčianske-Teplice-127881427327185/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 66 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: Hotel Veľká Fatra ****
Okres: Turčianske Teplice
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930