penzión Príjemný oddych ***
penzión Príjemný oddych ***
Adresa: penzión Príjemný oddych, Starozámocká 3, 969 01 Banská Štiavnica
Špecifikácia:
Názov nášho penziónu je netradičný, ale vystihuje presne to, čo väčšina návštevníkov penziónu očakáva - cítiť sa príjemne, oddýchnuť si tam, kde sa rozhodla určitý čas pobudnúť. Budova penziónu je situovaná priamo v centre starobylého banského mesta Banská Štiavnica, ktoré vzhľadom na bohaté náleziská drahých kovov patrilo k najrozvinutejším mestám Rakúsko-Uhorska a celej Európy.

 

 

 

Penzión Príjemný oddych je komplexným ubytovacím a stravovacím zariadením vyššieho štandartu. Celková ubytovacia kapacita predstavuje 30 miest v 5 izbách a 4 apartmánoch so samostatnou kúpeľnou a WC.
Z celkového počtu 30 lôžok je 12 prísteliek formou pohodlného rozťahovacieho kresla. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu s WC (v piatich je sprchový kút, v dvoch vaňa). Každá izba, alebo apartmán je priestranný, útulne zariadený s domácky vyrobenými dekoráciami. Súčasťou každej izby je predsieň s úložnými priestormi. V izbách je umiestnený TV. Izby sú situované na I. poschodí a v podkroví budovy a oddelené od stravovacej a školiacej časti. V prípade požiadavky klienta vieme umiestniť na izbu detskú postieľku. Na izbách a v spoločenských priestoroch penziónu je k dispozicii WiFi prístup na internet.
Na krásnej terasovitej záhrade sa nachádza detské ihrisko a miesto pre posedenie hostí pri ohni.
Pre ubytovaných hostí je k dispozícii parkovacia plocha na vedľajšom pozemku s možnosťou zabezpečenia vozidiel pred odcudzením.
Penzión je určený tak pre rodiny s deťmi, pre jednotlivcov ako aj pre firmy, ktoré hľadajú vhodné miesto pre pracovné stretnutia, alebo chcú odmeniť svojich zamestnancov formou príjemného pobytu u nás.
 
 


 

 

V reštaurácii s barom nájde pohodlie 35 hostí, či už z radov ubytovaných, alebo okoloidúcich. V prípade potreby je možné rozšíriť kapacitu o ďalších 30 miest, alebo prenajať priestory k rôznym súkromným a firemným podujatiam .Počas letnej sezóny je k dispozícii letná terasa a záhrada, kde je možné príjemne si oddýchnuť v kľudnom prostredí, v obkolesení ovocných stromov a byť v blízkosti svojich ratolestí, ktoré majú k dispozícii   pieskovisko. Počas televíznych prenosov z rôznych významných športových podujatí je k dispozícii veľkoplošná TV obrazovka. (120x90 cm).
V reštaurácii je možné si vybrať zo širokej ponuky jedál, pričom odporúčame ochutnať naše grilované špeciality a niektorý z výborných šalátov.
 

 

 

Pre skupiny záujemcov z radov individuálnych a firemných klientov je k dispozícii školiaca miestnosť pre max. 24 ľudí, ktorá je vybavená kompletnou školiacou technikou (flipchartom, meotarom, dataprojektorom, TV a videom). Uvedené priestory sú vhodné pre akékoľvek podujatia uzavretých skupín hostí, ako rodinné oslavy, priateľské stretnutia, pracovné porady, atď...
Pre firmy teraz ponúkame možnosť dlhodobého prenájmu priestorov celého penziónu, resp. školiacej miestnosti, reštaurácie za „najpríjemnejšie ceny“.   
 

 

 

Na regeneráciu môžu ubytovaní hostia využiť suchú saunu na poschodí. V prípade záujmu je možné objednať si profesionálnu relaxačnú masáž.
 
 
 

 

Pre spríjemnenie pobytu hostí v penzióne, ako aj vyplnenie voľného času v prípade nepriaznivého počasia ponúkame tipy na rôzne výlety - sfáranie do skutočnej bane, kúpanie v prírodnej termálnej jaskyni, v zime možnosť lyžovania na upravených bežkárskych tratiach alebo v Ski centre Salamandra resort, možnosť rybárčenia, návštevy múzeí, pamiatok, ale aj možnosť príjemne si posedieť pri ohnisku na záhrade, alebo ochutnať rôzne špeciality na grile.
 
 
 
CENNÍK SLUŽIEB

 

 

   názov: Penzión Príjemný oddych ***
   adresa: Starozámocká 3, 969 01 Banská Štiavnica
   telefón: +421 45 692 1301
   mobil: +421 915 511 258
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.prijemnyoddych.sk
   gps: 48.46085° x 18.89157°
   fb: www.facebook.com/penzion.prijemnyoddych.9

 

Krajina: Slovensko
Cena: 47 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: penzión Príjemný oddych ***
Okres: Banská Štiavnica
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930