ranč U Bobiho
ranč U Bobiho
Adresa: ranč U Bobiho, Hlavná 85, 935 33 Nový Tekov
Špecifikácia:
Ranč u Bobiho v atraktívnom prostredí na brehu rieky Hron ponúka neobmedzené možnosti aktívneho využitia voľného času pre milovníkov koní, športu, relaxu, prírody a dobrého jedla.

 

 

 

Ranč u Bobiho poskytuje ubytovanie v štyroch penziónoch U krotiteľa divých koní, U konského sedla, U oddýchnutého rančera, U kovboja gurmána ..... všetko v rámci jedného areálu:
- v ôsmich 2-posteľových izbách
- v desiatich 2-posteľových izbách s možnosťou prístelkov
- v dvoch 3-posteľových izbách s možnosťou prístelkov
- v jednej 4-posteľovej izbe
- v troch apartmánoch s možnosťou prístelkov
Všetky izby sú nefajčiarske.
Bezplatné parkovanie je zabezpečené pri ranči.
 


 

 

Stravovanie je možné v štyroch strediskách:
- Reštaurácia Zimná záhrada s jazierkom priamo v interiéri s kapacitou 100 miest
- Záhradná reštaurácia s kapacitou 70 miest plus letná terasa s kapacitou 40 miest
- Veľký salón s kapacitou 45 miest
- Malý salón s kapacitou 30 miest
Kuchársky tím sa snaží zapôsobiť na každého hosťa. Naša ponuka siaha od kovbojského menu až po luxusný catering. Samozrejme, že to všetko pri zachovaní autentickej atmosféry ranča. Či už je to jelení steak alebo čiernohorský rezeň, berieme do úvahy aj špeciálne diétne požiadavky od našich klientov.
V altánku na grile s fantáziou pripravené čerstvé a výdatné jedlá budú jednými z najpamätnejších častí vášho pobytu. A najdôležitejšie je, že produkty na prípravu lahodných jedál zabezpečujeme predovšetkým od lokálnych chovateľov výlučne z čerstvého nemrazeného mäsa a z vlastnej 38 árovej záhrady.
 

 

 

 

 
Ranč u Bobiho predstavuje výborné prostredie pre vaše školenie, seminár alebo firemný míting. Tesná blízkosť rieky Hron v tichom prostredí ponúka možnosti, ktoré posilnia spoluprácu vašej skupiny, rozhodovacie schopnosti a podporia tímovú prácu.
 
Charakteristika konferenčných miestností:
- Sála 1 s kapacitou 100 osôb
- Sála 2 s kapacitou 70 osôb
- Salónik s kapacitou 50 osôb (70m²)
- Salónik s kapacitou 30 osôb (30m²)
Všetky konferenčné miestnosti sú s denným svetlom, majú Wi-Fi a bezbariérový prístup.
 
Konferenčná technika:
- flipchart,fixky
- premietacie plátno
- dataprojektor
 
 

 

 

Ponúkame vám možnosť využitia súkromného wellness s vírivku a fínskou saunou. Zabezpečíme súkromie a nefalšovaný kľud pre relaxáciu. Profesionálna vírivka má kapacitu maximálne 6 osôb, fínska sauna je určená tiež maximálne pre 6 osôb.
Nechýba ani vonkajší bazén.
Naši profesionálni maséri spoja kvalifikované dotyky rukami s radom jedinečných a upokojujúcich prvkov, ako sú napríklad esenciálne oleje, aby vám poskytli maximálny relaxačný zážitok.
 
 

 

Ranč u Bobiho ponúka neobmedzené možnosti na trávenie voľného času. U nás nájdete profesionálnu off road dráhu, ihriská, plážový volejbal, bowling, tenis, minigolf , vonkajší bazén, relax centrum a množstvo ďalších atrakcií.
Rezort Ranč u Bobiho je ideálny na usporiadanie celoročných firemných, teambuildingových aktivít. K dispozícii máte ubytovacie, stravovacie, konferenčné a rôzne doplnkové služby. Využite nekonečné možnosti na teambuildingové aktivity, ktoré ranč ponúka ako sú jazdy na koňoch, voze, bričke, jazdy na štvorkolkách, barbecue, bowling, zábavy a párty na plážovom ihrisku alebo v krytej multifunkčnej hale.
Jazda na štvorkolke je jednoduchá a vzrušujúca zároveň. Na off road dráhe si vyskúšate vaše limity a zručnosti a je len na vás, ako sa s ňou popasujete.
Jazdy na štvorkolkách sa realizujú na profesionálnom okruhu, ktorý sa nachádza 500 m od areálu Ranča u Bobiho pri rieke Hron.
U nás si môžete splniť tajný sen a vyskúšať si, ako sa žije na ranči, objaviť, že svet z konského chrbta vyzerá naozaj krajšie a zažiť to, čo vidíte len vo westernových filmoch. 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Ranč U Bobiho
   adresa: Hlavná 85, 935 33 Nový Tekov
   telefón:  
   mobil: +421 905 536 295
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.bobiranc.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/rancubobiho/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 14 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: ranč u Bobiho
Okres: Levice
Typ objektu: Penzión
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930