motel Duo **
motel Duo **
Adresa: Motel Duo, Nižný koniec 761, 023 01 Oščadnica
Špecifikácia:

Motel Duo je umiestnený v krásnom prostredí Kysuckých Beskýd a veľmi blízko známeho turistického a lyžiarskeho strediska Oščadnica - Veľká Rača cca 6 km od hlavných lyžiarskych zariadení strediska.
 

 

 

Ubytovacia časť má dve jednoposteľové izby s možnosťou prístelky na manželskú dvojposteľ, osem dvojposteľových izieb / typ manželské dvojpostele a single dve postele/, jednu dvojposteľovú s prístelkou a apartmán, zložený z obývacej časti a spálne. Všetky izby sú vybavené LCD TV, SAT, internetom, telefónom a samozrejmosťou je vlastné sociálne zariadenie so sprchou a WC.
V moteli sa nachádza reštaurácia, jedáleň, presklená terasa, kaviareň s plazmovým TV-SAT. Celá komunikačná časť ja vybavená wifi internetom. Vonkajšie posedenie je na neprekrytej terase, barové posedenie je vybavené LCD TV. Vnútorná časť motela  je vo všetkých častiach osobitne ozvučená na prehrávanie hudby z jedného miesta.
Ubytovacia a stravovacia časť je výhradne nefajčiarska. Fajčiť je možné len v častiach, ktoré sú vyznačené piktogramom.
Pre ubytovaných hostí je v prípade potreby k dispozícii veľká garáž a vlastné parkovisko monitorované kamerovým systémom.
 


 

 

Reštauračná časť je zložená z jedálne, reštaurácie a presklenej terasy. Tu je možné dopriať si všetky lahôdky a jedlá výbornej slovenskej kuchyne, ochutnať špeciality rázovitej kysuckej oblasti ako kyslá kapusta, zemiakové placky apod., ale zahanbiť sa nedajú ani špagety, či gurmánske lahôdky – kotlíkový guláš, grilované krídelká či steaky.
Dobré pivo, víno, káva, horúca čokoláda a chutné dezerty ulahodia klientom v útulnom prostredí kaviarne, kde sa celé hodiny dajú pozerať športové podujatia a filmy na veľkom plazmovom TV.
Najfrekventovanejšia je časť barová, kde si môžu krátiť chvíle ubytovaní hostia ale aj unavení obchodní cestujúci a ostatní klienti.
 
 
 

 

 

Pre menšie školenia a firemné akcie je k dispozícii salónik.
Táto časť je využívaná i pre prednášky a iné firemné akcie. Má výbornú akustikua samostatné ozvučenie.
 
 

 

 

 

 
Motel nedisponuje vlastným wellness centrom a službami.
 
 
 
 

 

Lyžiarske stredisko Veľká Rača sa nachádza vo vzdialenosti 1,5 km. Hranice s Poľskom a Českom sú vzdialené do 10 km od hotela. 
Okolie je tiež veľmi vhodné na letnú a zimnú turistiku, cykloturistiku návštevy historických a kultúrnych atrakcií Kysúc !
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Motel Duo **
   adresa: Nižný koniec 761, 023 01 Oščadnica
   telefón: +421 41 433 46 08
   mobil: +421 903 543 089
   fax: +421 41 433 46 07
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.motelduo.sk
   gps: 49.441433° x 18.83841°
   fb: www.facebook.com/Motel-DUO-Oščadnica-268520793241761/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 22 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: motel Duo **
Okres: Čadca
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930