motel M
motel M
Adresa: Motel M, Dialničné odpočívadlo D2, 901 01 Malacky
Špecifikácia:

Motel M môžete nájsť pri diaľnici D2, 2 km severne od centra Malaciek. Stojí v obklopení lesa na strane diaľnice vedúcej v smere do mesta. Od Bratislavy je vzdialený 37 km. 
 

 

 

Ubytovanie na Moteli M je riešené na dvoch poschodiach. Prvé poschodie predstavujú prevažne trojposteľové izby a dvojposteľové s prístelkou. Izby na druhom poschodí sú prevažne jednoposteľové. Na druhom poschodí sa nachádza i apartmán. Každá izba má samostatné sociálne zariadenie. Izby sú rozložené na predné s výhľadom na diaľnicu a zadné s výhľadom na les.
 
Jednoposteľové izby: sú vybavené samostatným sociálnym zariadením ,kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom. V izbe sa nachádza televízny prijímač so satelitnými programami, stolík s kreslom a vešiaková zostava.
 
Dvojposteľové izby: sú taktiež vybavené samostatným sociálnym zariadením, kúpeľňa obsahuje sprchový kút. V izbe je televízny prijímač so satelitnými programami, stolík s kreslami a úložný priestor na batožinu.
 
Apartmán: je mezonetový, v dolnej časti je umiestnené sociálne zariadenie s vaňou, dve postele, obývací kút s televíznym prijímačom a sedacou súpravou. V priestore je odkladacia vešiaková zostava. Na mezonetovom priestore sú 4 postele. Apartmán je situovaný smerom do lesnej časti priestoru.
 
K dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.
Pri moteli sa nachádza parkovisko a nechýba tu ani detské ihrisko.Pre rodiny s deťmi uvádzame jedinečnú ZOO s niekoľkými domácimi i divokými zvieratami, ktoré môžu vaše deti objavovať a spoznávať. Ponúkame i priestor na rôzne aktivity a športovanie pre deti. 
Súčasťou areálu motela M je záhrada, terasa a bar. K ďalším službám, ktoré hotel poskytuje, patrí úschovňa batožiny.
 


 

 

V príjemnom prostredí reštaurácie “Motel M” hostí privíta profesionálny personál s ponukou nielen tradičných slovenských špecialít, ale aj jedál z diviny. Súčasťou ponuky je široký výber kvalitných moravských vín. K dispozícii je reštaurácia (114 miest), letná terasa (48 miest) a sála na usporiadanie rôznych akcií s kapacitou 110 miest. V kolibe si možno pripraviť jedlá na grile alebo priamo na ohni (26 miest).
 
Reštaurácia je otvorená denne od 07:00 do 22:00 hod.
 
 
 

 

 

Ak hľadáte maximálnu profesionalitu zasadenú do šarmantného prírodného prostredia tak Motel M je pre Vás tou najlepšou voľbou.
Ponúkame priestory s kapacitou až 100 osôb, či už na školenia meetingy, alebo rôzne iné firemné akcie.
Máme profesionálny team ľudí, podporený dobrou kuchyňou, osobný prístup ku klientovi, poskytujeme flexibilné a profesionálne služby v tejto oblasti.
K dispozícii je i vonkajšia koliba s kapacitou 40 osôb.
 
 

 

 

 

 
Motel nedisponuje vlastným wellness centrom a službami.
Wellness služby sú k dispozícii v 2 km vzdialenom meste.
 
 
 

 

Na mieste alebo v okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane lyžovania, rybárčenia a turistiky. 
Motel je situovaný 6,8 km od malackého golfového ihriska White Eurovalley Golf Park.
Je tu možnosť dohodnúť paintball /ihrisko 20km/, alebo i na našom pozemku objednať /drahšia verzia/.
Máme i pinpongový  stôl.
Vieme na požiadanie zabezpečiť :
- opekanie /v akúkoľvek ročnú dobu/
- degustáciu vín /vieme zabezpečiť i sommeliera/
- zabíjačku
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Motel M
   adresa: Dialničné odpočívadlo D2, 901 01 Malacky
   telefón: +421 910 390 245
   mobil: +421 948 226 959
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.motelm.sk
   gps: 48.46375° x 17.03617°
   fb: www.facebook.com/MotelM/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 39 EUR
Bathrooms: 1
Bedrooms: 527871700
Názov: motel M
Okres: Malacky
Typ objektu: Hotel
Lot size: 2
House size: 0527871700
Garages: 3
Built year: 1930