penzión Na kopci
penzión Na kopci
Adresa: penzión Na kopci, Športová 8, 969 01 Banská Štiavnica
Špecifikácia:

Penzión na Kopci sídli na vrchole kopca a okrem ubytovania v izbách s dreveným obkladom vám ponúka reštauráciu s jedinečným výhľadom na Banskú Štiavnicu.

 

 

 

 

Penzión vám ponúka 8 štýlovo zariadených izby s kapacitou 2-4 osoby a z toho jednu  „FAMILY ROOM“ pre 2-5 osôb. Všetky izby s vlastným vchodom majú kúpeľňu a WC, sú vybavené TV, chladničkou a rýchlovarnou kanvicou s kávou a čajom grátis. K dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie a veľké parkovisko priamo pred objektom. Kapacita ubytovania 22 osôb.
K dispozícii je bezplatné súkromné ​​parkovisko.

 


 

 

V reštaurácii Penziónu na Kopci s veľkou terasou si vyberte z pokrmov medzinárodnej kuchyne. Pre deti je pripravený detský kútik a ihrisko.
Reštaurácia má kapacitu 70 osôb v dvoch spojených miestnostiach. Oddelenou časťou je salónik s kapacitou 21 osôb, s nádherným výhľadom na historické centrum Banskej Štiavnice. Otvorená terasa má kapacitu 20 osôb s výhľadom na veľké detské ihrisko.
 
 

 

 

 
V priestoroch reštaurácie a salónika je v prípade požiadavky možné usporiadať rôzne firemné a spoločenské akcie, ale tiež i mešie školenia, na ktoré zabezpečíme audio-vizuálnu techniku a občerstvenie.
 
 
 
 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom.  

 

 
Penzion neponúka špecializované teambuildingové aktivity. 
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión Na kopci
   adresa: Športová 8, 969 01 Banská Štiavnica
   telefón: +421 45 692 2325
   mobil: +421 905 317 122
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.nakopci.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/Penzión-na-Kopci-najkrajší-výhľad-na-Banskú-Štiavnicu-390458681013838/

 

Krajina: Slovensko
Cena: 35 EUR
Názov: penzión Na kopci
Okres: Banská Štiavnica
Typ objektu: Penzión
Built year: 1900