hotel Studničky*** Vernár
50,00 EUR
1.250,00 CZK
Slovensko, hotel Studničky***, Vernár 942/2, 059 17
hotel Studničky*** Vernár
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Vernár
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 963
Rodinný hotel Studničky*** nájdete na rozhraní Národného parku Slovenský raj a Národného parku Nízke Tatry neďaleko obce Vernár. 

 

 

 

Pre našich hostí máme k dispozícii 14 izieb a apartmánov a disponuje kapacitou pre 42 hostí.
Na výber máte z týchto izieb a apartmánov:
- šesť 2-lôžkových izieb Štandard s balkónom
- dve 3-lôžkové izby Štandard s balkónom
- dve 2-lôžkové izby Premium s možnosťou dvoch prísteliek na rozťahovacej pohovke a balkónom
- jedna 2-lôžková bezbariérová izba Premium s možnosťou dvoch prísteliek na rozťahovacej pohovke, bez balkóna
- dva 2-lôžkové rodinné apartmány so spálňou s manželskou posteľou, prístelkou pre dve osoby na rozťahovacom gauči, obývacou miestnosťou s možnosťou ďalšej prístelky a balkónom
- jeden 2-lôžkový apartmán Komfort rovnako riešený ako rodinný apartmán, navyše s lodžiou
Všetky izby a apartmány sú vybavené manželskými posteľami (3-lôžková izba navyše aj s jedným samostatným lôžkom), televízorom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou. 
Každá má vlastný balkón alebo lodžiu s očarujúcim výhľadom na okolitú prírodu. V izbách dominujú prírodné materiály, hlavne drevo a kameň, vďaka ktorým sú naplnené fantastickou pohodou a príjemnou horskou atmosférou.
Pre našich ubytovaných hostí ponúkame možnosť polpenzie, ktorá zahŕňa raňajky a večere. Návštevníci strediska Vernár si môžu pochutnať na výborných obedoch, počas ktorých servírujeme denné menu. 
Raňajky sú servírované formou bufetu a večere formou švédskych stolov, alebo formou výberu z menu. 
Počas obeda máme nielen pre našich hotelových hostí, ale pre všetkých návštevníkov strediska pripravené bohaté denné menu. 
Pre vaše firemné podujatie vám je v hoteli Studničky k dispozícii reštaurácia s kapacitou 100 osôb a samostatná konferenčná miestnosť.
Naša konferenčná miestnosť vám poskytne dostatok súkromia. Nachádza sa na samostatnom poschodí, vďaka čomu je oddelená od ubytovacej časti. Jej súčasťou je aj kuchynský kút, kde pre vás radi pripravíme malé občerstvenie a kávu na dobitie energie. Konferenčná miestnosť je plne vybavená, k dispozícií vám je aj dataprojektor a flipchart. Priamo z konferenčnej miestnosti môžete vyjsť na priestrannú terasu a počas prestávky si vychutnávať nádherný výhľad na okolitú prírodu.
Ak počas pobytu potrebujete uschovať Vaše bicykle alebo lyže, bezpečne si ich odložíte v miestnosti na to určenej. Autá zaparkujete na hotelovom parkovisku.
 
Okolie hotela je ideálnym miestom pre pešie turistické výlety, ale i cykloturistiku.
Od nás je to blízko k roklinám Slovenského raja, do Dobšinskej ľadovej jaskyne ako aj k majestátnym pohoriam Vysokých Tatier. 
Za oddychom môžete ísť do Popradu, kde celoročne zrelaxujete v AquaCity Poprad. 
Len 50 metrov od hotela sa nachádzajú upravené svahy Lyžiarskeho strediska Vernár - Studničky so štyrmi vlekmi pre všetky kategórie lyžiarov.
Začínajúci lyžiari môžu využiť aj služby lyžiarskej školy.
 
 
 

   názov: hotel Studničky***
   adresa: Vernár 942/2, 059 17
   telefón:  
   mobil: +421 915 656 037
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.studnicky.sk
   gps: 48°55´26.8" x 20°15´39.1"
   fb: www.facebook.com/hotelstudnicky/

 

No reviews for house
Please past text to modal