hotel SOREA Titris*** Tatranská Lomnica
88,00 EUR
2.200,00 CZK
Slovensko, hotel SOREA Titris***, Tatranská Lomnica 266, 059 60
hotel SOREA Titris*** Tatranská Lomnica
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Tatranská Lomnica
Typ objektu: Rekreačný areál
ID objektu: 960
Kongres a relax Hotel *** SOREA TITRIS je situovaný v tichom prostredí neďaleko centra Tatranskej Lomnice, jednej z najväčších tatranských osád a známym spoločensko-kultúrnym strediskom Vysokých Tatier.
 

 

 

Hotel poskytuje ubytovanie v pohodlne zariadených apartmánoch, jedno- a dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky, ktoré sú vybavené kúpeľňou, WC, telefónom, TV SAT, s pripojením na internet, fén na vlasy. Rodinám s malými deťmi ponúkame možnosť zapožičania detskej postieľky. 
Súčasťou každej izby je i hotelový trezor. 
WiFi pripojenie k internetu je bezplatné v celom hoteli. 
Bezplatné monitorované parkovisko sa nachádza priamo pri hoteli. 
V hoteli nie je možný pobyt so psom! 
 


 

 

Hotelová reštaurácia s kapacitou 185 miest ponúka pestrý výber jedál medzinárodnej a regionálnej kuchyne.
Raňajky a večere sú podávané formou teplých a studených bufetových stolov, obedové menu (polievka, hlavné jedlo, dezert) pre pobytových hostí sú servírované s možnosťou výberu vrátane vegetariánskeho menu.
K dispozícii je i letná terasa s možnosťou prenájmu plynového grilu.
 
 
 

 

 

Hotel SOREA TITRIS je svojou polohou a vybavením ideálnym miestom pre konanie kongresov a školení.
Kongresová sála je vhodná pre konanie aj väčších školení. Pri školskom sedení sa do sály zmestí 120 osôb, pri „kino“ sedení až 200 osôb. Samozrejmosťou je kompletné technické vybavenie ako dataprojektor, ozvučenie, premietacie plátno, mikrofóny, flipchart s papierom a fixami.
Hotel poskytuje komplexné zabezpečenie akcií od stravovania, rôznych variácií občerstvenia (káva s mliekom, čaj, minerálka, nealko, chlebíčky, zákusky, ovocie, sladké a slané pečivo, ...), až po bohatý sprievodný program zabezpečovaný v spolupráci s overenými a spoľahlivými externými agentúrami.
 
 

 

 

Súčasťou hotela je vodný a saunový svet AQUA Relax, ktorý svojim vybavením patrí medzi medzi najobľúbenejšie wellness centrá. 
AQUA Relax je rozdelený na ZÓNU 1 (bazénová časť) a ZÓNU 2 (saunová časť). Samostatná zóna zahŕňa rôzne druhy masáží tela, sprchy a odpočiváreň. 
Vo wellness centre AQUA Relax nájdete 36-metrový tobogan s vodným prúdom, zrýchľovací kanál, vodný hríb, rekreačný bazén s protiprúdom, vodné masážne trysky, vodné chrliče – masáž hornej časti chrbtice, perličkový kúpeľ – ležadlová masáž tela, suchú saunu, bio saunu s bylinkami, parnú saunu. 
V ponuke sú k dispozícii klasické telové masáže, reflexná masáž chodidiel, rašelinový zábal.
Ku každej zóne je k dispozícii sociálne a hygienické zázemie a taktiež odborný personál.. 
 
 
 

 

Priestory okolo hotela priam lákajú k tvorbe vonkajších teambuildingov.
Bohatá ponuka športovo-relaxačných služieb a možnosti športového vyžitia v blízkom okolí tvoria výborné podmienky pre organizáciu športových sústredení kolektívov a tímov všetkých vekových kategórií či športových disciplín.
Na požiadanie pre vás zabezpečíme posedenie pri ľudovej cimbálovej hudbe, zábavný program pre deti aj dospelých, sprievodcovské služby aj v cudzích jazykoch, vysokohorské túry, paragliding či lyžiarsku školu.
Mimo zimnú sezónu je hosťom k dispozícii jazdecká dostihová trať, futbalové a volejbalové ihrisko, tenisové kurty, požičovne horských bicyklov, minigolf, kino a galéria.
Hotel je svojou polohou ideálne pre poznávanie miestnej neporušenej prírody i ďalších zaujímavostí v okolí (botanická záhrada s expozíciou tatranskej prírody, múzeum Tatranského národného parku, Lomnický Štít, Kežmarský štít, Javoriny, Ždiar, Belianska jaskyňa, Skalnatá dolina, Huncovská kotlina)... 
V Tatranskej Lomnici sa nachádza aj nástupná stanica kabínkovej lanovky na Skalnaté pleso s možnosťou prestupu na Lomnický štít.
V zime sú lyžiarom k dispozícii 4 vleky (Jamy, cucoriedka, sedačková lanovka do Lomnického sedla a kabínková lanovka na Štrbské pleso) a tiež služby lyžiarskych škôl, ski servisov, požičovní lyží a snowboardov. 
Lyžiarske stredisko JAMY je vzdialené len 200 m od hotela a ponúka stredne ťažkú umelo zasnežovanú trať s možnosťou nočného lyžovania a mnoho kilometrov dobre upravených a pravidelne udržiavaných bežeckých tratí.
 
 
 
 

 

   názov: hotel SOREA Titris ***
   adresa: Tatranská Lomnica 266, 059 60
   telefón: +421 52 44 67 351
   mobil: +421 918 665 500 , +421 918 665 408
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.sorea.sk
   gps: 49°10´2" x 20°17´19"
   fb: www.facebook.com/p/Hotel-Sorea-Titris-100052237792499/

 

No reviews for house
Please past text to modal