hotel Elite Nová Dubnica
83,00 EUR
2.075,00 CZK
Slovensko, hotel Elite, SNP 874/100, 018 51 Nová Dubnica
hotel Elite Nová Dubnica
Krajina: Slovensko
Kraj: Trenčiansky
Okres: Ilava
Mesto / obec: Nová Dubnica
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 944
ELITE HOTEL je kongresový hotel nachádzajúci sa v Novej Dubnici, len 4 minúty od zjazdu z diaľnice D1. Poskytuje prepojenie funkčných priestorov a skvelej gastronómie s dôrazom na profesionálne služby, ktoré spĺňajú všetky Vaše požiadavky.

 

 

 

Hotel disponuje priestrannou kongresovou miestnosť a je ideálnym priestorom pre konferencie, kongres alebo školenia. Zároveň si môžete vybrať aj s ponuky 3 salónikov s rôznou kapacitou.
Súčasťou hotela je reštaurácia v ktorej čerstvosť a kvalita surovín sú základom oceňovanej kuchyne. V reštaurácii sú poskytované služby len na rezervácie. Môžete si tak vychutnávať skvelé jedlo, ničím nerušené chvíle a príjemné prostredie s Vašimi obchodnými partnermi, zamestnancami či rodinou, počas Vášho podujatia. 
Každá izba v ubytovaní ELITE HOTEL Nová Dubnica má písací stôl a TV s plochou obrazovkou. V izbách ubytovania ELITE HOTEL Nová Dubnica je k dispozícii bezplatné Wi-Fi, súkromná kúpeľňa so sprchou a toaletnými potrebami a niektoré izby majú balkón. Všetky ubytovacie jednotky majú šatníkovú skriňu. Raňajky sú v cene. 
Priamo v hoteli sa nachádza moderne vybavené fitness centrum s rozlohou 600m2. Ubytovaní hostia hotela ELITE môžu využívať hotelový fitness BEZPLATNE počas celej doby pobytu.
Po náročnom dni môžete využiť v priestoroch hotela súkromný wellness, ktorý Vás zbaví stresu a navodí pocity pohody a uvoľnenosti. Wellness ponúka parnú a fínsku saunu, vírivú vaňu, vyhrievané ležadlá a fínske vedro. Prípadne i moderné solária s nastaviteľnou ventiláciou, ktoré  využívajú najmodernejšie technológie kolagénových trubíc. 
Dve bowlingové dráhy sú jedinečnou príležitosťou na skvelý zážitok a množstvo zábavy počas pobytu v hoteli. Bowling je vhodný pre jednotlivcov, skupinovú zábavu i v rámci teambuildingových aktivít. V ponuke hotela ELITE sa nachádza aj biliardový stôl. 
 
Okolie Nového Dubnice je tiež bohaté na prírodné krásy a ponúka množstvo turistických trás a cyklotrás. Napríklad, Považský Inovec a Strážovské vrchy sú ideálnymi miestami pre pekné výlety a túry. Tieto oblasti ponúkajú malebné prírodné scenérie, vodopády, krasové jaskyne a údolia.
Jednou z najväčších turistických atrakcií v okolí Nového Dubnice je hrad Trenčín, ktorý sa nachádza len pár kilometrov od mesta. Hrad Trenčín je jedným z najnavštevovanejších hradov na Slovensku a ponúka návštevníkom krásne výhľady na mesto a okolie.
 
 

   názov: hotel Elite 
   adresa: SNP 874/100, 018 51 Nová Dubnica
   telefón:  
   mobil: +421 911 327 645
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.elitehotel.sk
   gps: 48°56´22" x 18°8´17"
   fb: www.facebook.com/elitehotel.sk/

 

No reviews for house
Please past text to modal