hotel Strachanovka*** Jánska koliba Liptovský Ján
75,00 EUR
1.875,00 CZK
Slovensko, hotel Strachanovka*** Jánska koliba, 032 03 Liptovský Ján
hotel Strachanovka*** Jánska koliba Liptovský Ján
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Liptovský Ján
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 905
Hotel*** Strachanovka ponúka ubytovanie v najväčšej kolibe na Liptove, obklopené prekrásnou prírodou Nízkych Tatier. 
 

 

 

 

Hotel Strachanovka*** poskytuje ubytovanie v najväčšej kolibe na Liptove v dvojlôžkových izbách (Standard a Superior), ktoré sú vybavené TV/SAT, WiFi internetovým pripojením, chladničkou (okrem izieb Standard), vlastnou sprchou, fénom a WC (niektoré izby ponúkajú možnosť prístelky). Štýlový dizajn izieb dopĺnených o drevené trámy a pohodlné postele poskytuje príjemné ubytovanie a relax. K dispozícii sú aj jedno a dvojspáľňové apartmány a rodinná izba s balkónom. 
Celková ubytovacia kapacita hotela je 74 osôb (48 lôžok + 26 prísteliek).
Všetky izby sú nefajčiarske. 
Klientom je k dispozícii atraktívne ubytovanie, reštaurácia v ľudovom duchu s letnou terasou a tradičnou slovenskou, ale aj medzinárodnou kuchyňou. 
Hotel poskytuje aj možnosť organizovania kongresov, školení, firemných stretnutí, teambuildingov (indoor-outdoor), eventov a kompletných cateringov.
Nechýba ani wellness centrum "Rusnácka Baňa" s fínskou, bylinkovou a parnou saunou, vírivou vaňou, oddychovou miestnosťou, ľadovou sprchou, ochladzovacou kaďou a dopriať si je možné aj Kneippov kúpeľ.
 
Liptov je región je známy svojimi prírodnými krásami, termálnymi prameňmi a poskytuje vynikajúce celoročné možnosti nielen na relax a oddych, ale je vhodný aj na ďalšie aktivity, napr. lyžovanie, cykloturistika, skialpinizmus a vodné športy. 
Okolie obce ponúka bohaté možnosti voľnočasových aktivít v ktoromkoľvek ročnom období. Je vstupnou bránou do už spomínanej Jánskej doliny, ktorá je skutočne čarovným kúskom Slovenska a patrí medzi najkrajšie doliny v Nízkych Tatrách. 
Liptovský Ján je aj známe kúpeľné miesto (na travertínových návršiach sa tu nachádza žriedelná oblasť termálnych a minerálnych prameňov) s viacerými pozoruhodnými stavebnými historickými pamiatkami.
Obec je východiskom túr do už spomínanej krasovej Jánskej doliny, ako i na okolité vrchy. Krásy Liptova je možné obdivovať zo sedla bicykla na niektorej z mnohých turistických trás či cyklotrás.
V dostupnej vzdialenosti sa nachádza aj Demänovská ľadová jaskyňa, ktorá je jednou z najstarších jaskýň v Európe či mohutný hrad Liptovský Hrádok. 
Množstvo zábavy a atrakcií ponúka aj obľúbený Aquapark Tatralandia, alebo Vodný park Bešeňová.
V zime tu sú výborné podmienky na lyžovanie - neďaleké lyžiarske stredisko Ski Opalisko Závažná Poruba, alebo najznámejšie slovenské lyžiarske stredisko Jasná Nízke Tatry.
 
 
 
 

   názov: hotel Strachanovka*** Jánska koliba 
   adresa: Liptovský Ján 2067, 032 03
   telefón:  
   mobil: +421 904 456 456 , +421 907 465 567
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.strachanovka.sk
   gps: 49°2´03.8" x 19°40´27.1"
   fb: www.facebook.com/Strachanovka

 

No reviews for house
Please past text to modal